Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Socca mali nogomet

Hrvatska protiv Ukrajine u polufinalu Svjetskog prvenstva

storyeditor/2023-06-10/socca-cro-ger-5408.jpg
11.06.2023.
u 10:52

- Ovo je san snova, biti među četiri najboljih u svijetu. Htio bih se zahvaliti ovim sjajnim navijačima koji su nas gurali kada je bilo teško - rekao je izbornik Željko Ostrman

Hrvatska socca malonogometna reprezentacija plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva u njemačkom Essenu. Uz veliku podršku navijača s tribina, sa 1:0 pobijedili smo Sloveniju, a jedini strijelac bio je Edi Ljubas pred kraj prvog poluvremena, nakon asistencije Tomislava Haramusteka.

- Ovo je san snova, biti među četiri najboljih u svijetu. Htio bih se zahvaliti ovim sjajnim navijačima koji su nas gurali kada je bilo teško. Znali smo da će sa Slovenijom biti teško. Imaju odličnu ekipu, pogotovo Sodiča koji naprijed odlično zadržava lopte - rekao je izbornik Željko Ostrman, te dodao:

VEZANI ČLANCI:

- U utakmicu smo ušli malo sporije, bili smo impresionirani jer je bio veliki ulog, ali nakon gola koji je došao u pravom trenutku, dogovorili smo se da ćemo još više pojačati obranu i zgusnuti sredinu i mislim da smo drugo poluvrijeme odigrali odlično.

Hrvatska će u polufinalnom susretu igrati protiv Ukrajine koja je u četvrtfinalu nakon raspucavanja socca penala pobijedila prošlogodišnje svjetske prvake, reprezentaciju Brazila. Utakmica se igra danas u 11 sati. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije