Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Pekingu

Stotine navijača dočekale Messija: 'Čekao sam od 9 ujutro do podneva'

Chinese fans wait for Argentina’s Lionel Messi to arrive at a hotel ahead of International Friendly match between Argentina's and Australia's national football team in Beijing
Foto: Thomas Peter/REUTERS
1/6
10.06.2023.
u 16:02

"Kako nisam mogao kupiti ulaznicu za utakmicu, rezervirao sam sobu u istom hotelu kao i Messi i nadam se da ću ga vidjeti", rekao je uzbuđeni navijač. Argentinci u Pekingu igraju prijateljsku utakmicu protiv Australije

Kapetan svjetskih nogometnih prvaka Argentine Lionel Messi uživa ogromnu popularnost u Kini što je bilo vidljivo prilikom njegovog dolaska u Peking.

Argentinu, naime 15. lipnja u Pekingu očekuje prijateljska utakmica protiv Australije, na renoviranom pekinškom Radničkom stadionu kapaciteta 68.000 gledatelja.

GALERIJA Messi odigrao posljednju utakmicu za PSG: Odlazi u Inter Miami

Chinese fans wait for Argentina’s Lionel Messi to arrive at a hotel ahead of International Friendly match between Argentina's and Australia's national football team in Beijing
1/9

Bit će to veliki povratak međunarodnog nogometa u Kinu, nakon tri godine zdravstvenih ograničenja koja su ispraznila stadione i dovela do otkazivanja brojnih sportskih natjecanja.

Messi je u Peking stigao u subotu privatnim zrakoplovom, a zvijezdu "Gauča" u zrakoplovnoj luci je dočekalo više stotina navijača. Ista je slika bila i ispred hotela u kojem su se smjestili svjetski prvaci. "Messi, Messi," skandirale su stotine navijača od kojih su mnogi bili u dresovima Argentine, Barcelone, ali i PSG-a.

VEZANI ČLANCI:

"Čekao sam od 9 ujutro do podneva", rekao je Liu Yuheng za AFP, noseći dres Barce u kojoj je Messi proveo veći dio svoje karijere. "Kako nisam mogao kupiti ulaznicu za utakmicu, rezervirao sam sobu u istom hotelu kao i Messi i nadam se da ću ga vidjeti", dodao je.

Ovo je sedmi Messijev dolazak u Kinu, a posljednji datira iz 2017. Nakon utakmice s Australijom, aktualne svjetske prvake 19. lipnja očekuje susret protiv Indonezije u Jakarti.

VIDEO Livakovića žele Saudijci: Hrvatskog golmana nastojat će iz Europe odvesti milijunima eura?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije