Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENA ODLUKA

Gorica vjeruje Igoru Angelovskom: Dajemo mu bezrezervnu potporu do kraja sezone

Igor Angelovski novi je trener Gorice
Slavko Midzor/PIXSELL
25.10.2022.
u 21:45

Izvršni odbor HNK Gorice na današnjoj sjednici dao je punu i bezrezervnu potporu treneru i sportskom direktoru Igoru Angelovskom sa svim ovlastima bez ikakvih ograničenja do kraja natjecateljske sezone, naveli su iz velikogoričkog prvoligaša.

Trener Gorice Igor Angelovski je, unatoč slabijim rezultatima po preuzimanju klupe hrvatskog prvoligaša, dobio punu potporu čelništva kluba na funkcijama trenera i sportskog direktora, objavljeno je u današnjem priopćenju.

"Dostavljamo Vam priopćenje odnosno jednoglasnu odluku izvršnog odbora HNK Gorica s današnje sjednice na kojoj je između ostalih tema bilo riječi i o aktualnoj situaciji u klubu: Izvršni odbor HNK Gorice na današnjoj sjednici dao je punu i bezrezervnu potporu treneru i sportskom direktoru Igoru Angelovskom sa svim ovlastima bez ikakvih ograničenja do kraja natjecateljske sezone", naveli su iz velikogoričkog prvoligaša.

Nakon što je u svojih prvih sedam ligaških utakmica na klupi Gorice upisao šest poraza i jedan remi, bivši izbornik Sjeverne Makedonije ponudio je ostavku na mjestu trenera, ali ta njegova ponuda nije prihvaćena.

- Iz profesionalne i moralne obaveze osjetio sam da moram otići do predsjednika i ponuditi mu ostavku. Predsjednik to nije prihvatio i sad se spremamo za Hajduk. Dogovorili smo neke stvari kako da pokušamo ovo izvući. Mislim da možemo, da igrači trebaju razumjeti situaciju - rekao je Angelovski nakon 2:1 poraza protiv Lokomotive u prošlom kolu.

Goricu sredinom ovog tjedna (srijeda, 16:30, MaxSport1, čeka zaostala utakmica 4. kola na Poljudu protiv Hajduka, dok u nedjelju igraju protiv Slaven Belupa. Trenutno su posljednja momčad prvenstvene ljestvice sa šest bodova iz 13 susreta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije