Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS U GORICI

Najlošiji HNL klub: O formi sve govori činjenica da je trener sam ponudio ostavku i htio pobjeći

Šibenik: HNK Šibenik i HNK Gorica sastali se u 11. kolu Prve HNL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
25.10.2022.
u 13:36

- Iz profesionalne i moralne obaveze osjetio sam da moram otići do predsjednika i ponuditi mu ostavku. Predsjednik to nije prihvatio i sad se spremamo za Hajduk. Dogovorili smo neke stvari kako da pokušamo ovo izvući. Mislim da možemo, da igrači trebaju razumjeti situaciju - rekao je Angelovski

Uoči sutrašnjeg dvoboja s Hajdukom na Poljudu (16:30, MaxSport 1), Gorica je uvjerljivo najslabija momčad HNL-a ove sezone, što vjerno pokazuje i ljestvica na kojoj imaju šest bodova iz 13 susreta.

Nakon što je prvi ovosezonski strateg Samir Toplak nakon šest kola prikupio pet bodova i dobio otkaz, njega je naslijedio bivši izbornik reprezentacije Sjeverne Makedonije Igor Angelovski.

Međutim, učinak Angelovskog u sedam susreta drastično je slabiji od Toplakovog. Gorica je u sedam HNL utakmica pod Angelovskim osvojila tek jedan bod protiv Šibenika, dok su u svim ostalim utakmicama upisali poraze, uz gol-razliku 3:10. Jedinu pobjedu Gorica pod novim trenerom ima u Kupu protiv drugoligaša Dubrave (3:2), i to tek pogotkom u sudačkoj nadoknadi.

Utakmica ovog proteklog vikenda protiv Lokomotive se smatrala velikom šansom za prvu pobjedu Angelovskog na klupi Gorice, budući da i Lokomotiva igra u neprepoznatljivo slaboj formi. No, momčad Silvija Čabraje je slavila 2:1 i tako prouzročila da Angelovski sam javno ponudi ostavku na mjestu trenera.

- Iz profesionalne i moralne obaveze osjetio sam da moram otići do predsjednika i ponuditi mu ostavku. Predsjednik to nije prihvatio i sad se spremamo za Hajduk. Dogovorili smo neke stvari kako da pokušamo ovo izvući. Mislim da možemo, da igrači trebaju razumjeti situaciju - rekao je Angelovski prije nekoliko dana za Germanijak.

Ovaj susret s Hajdukom Angelovskom neće biti presudan jer su Splićani ipak veliki favoriti, ali ako propusti upisati bodove za vikend protiv Slaven Belupa, gotovo pa sigurno će ostati bez trenerskog mjesta. Ipak bi mu to bila već deveta ligaška utakmica na klupi bez upisane pobjede.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije