Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošao liječnički

Falcao potpisao za Monaco! Ima plaću u rangu Messija i Ronalda

'Atletico Madrid's Colombian midfielder Radamel Falcao celebrates  after scoring his team's fourth goal during the UEFA Europa League first leg semi-final football match Atletico Madrid vs Valencia
Reuters/Pixsell
29.05.2013.
u 15:23

Podsjetim, za klub iz Kneževine još su ranije potpisali Ricardo Carvalho, James Rodriguez i Joao Moutinho

Prema pisanju Mundo Deportiva, ali i brojnih drugih španjolskih i francuskih medija, Radamel Falcao potpisao je četverogodišnji ugovor s Monakom. Kolumbijski je napadač danas prošao liječnički pregled i obavio sve ostale stvari koje su bile potrebne prije potpisa.

Strani mediji također navode da je čelnik Monaka Dimitrij Ribolovljev uspio sniziti odštetnu klauzulu za Falcaa te da je za njega Atleticu platio 45 milijuna eura. Kolumbijac bi u Monaku godišnje trebao zarađivati 14 milijuna eura, a s tom je plaćom stao uz bok Messiju i Cristianu Ronaldu.

Podsjetimo, za klub iz Kneževine još su ranije potpisali Ricardo Carvalho, James Rodriguez i Joao Moutinho, sve je spremno za dolazak Victora Valdesa, a bogati gazda najavio je još ljetnih iznenađenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije