Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIJENICA

Evo kako je Mourinho brutalno 'otpilio' Igora Tudora!

Jose Mourinho
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
31.07.2017.
u 12:41

- Imaju šanse ako trebaju trenera, ali Marouane? - rekao je Mourinho

Galatasaray našeg Igora Tudora zainteresiran je za Marouanea Fellainija iz Manchester Uniteda. Engleski mediji pišu da će delegacija turskog kluba uskoro krenuti u Manchester kako bi pokušala dogovoriti transfer.

No, trener crvenih vragova Jose Mourinho jasno je poručio da od transfera nema ništa, a ima poruku i za Tudora koji je već ispao iz Europe.

- Galatasarayu je lakše dobiti mene nego Marouanea. Imaju šanse ako trebaju trenera, ali Marouane? Previše mi je važan - 'otpilio' je Mourinho Tudora.

Mourinho se ranije dotaknuo i kolege Antonija Contea. Trener Chelsea nakon azijske turneje je rekao da se moji Mourinhova sindroma, odnosno da će momčad koja je osvojila naslov u idućoj sezoni završiti deseta.

- Mogao bih to komentirati na nekoliko načina. No, neću gubiti kosu zbog Antonija Contea - rekao je Mourinho.

Conte je, naime, presadio kosu.

Komentara 11

TA
tarzan
13:35 31.07.2017.

Kako vam je jadan naslov

BI
bitfojc
14:07 31.07.2017.

otpilio?? pa ovo je bila šala, što svatko osim vas u Večernjm (i ovog bolesnika sa likom generala Norca) shvaća.

IK
ikbmibm
13:43 31.07.2017.

Nije Jose otpilio trenera ,nego bogati turski Galatasaray

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije