Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN POTEZ

Uh, kakva majstorija: Pogledajte kako je mladi Francuz ponizio Modrića!

Foto: Reuters
24.07.2017.
u 08:18

Nakon utakmice najviše će se pričati o sjajnom potezu Martiala koji je asistirao Lingardu u 45. minuti utakmice.

Manchester United sinoć je nakon jedanaesteraca svladao Real Madrid s 3:2 (1:1) na pripremnom turniru u SAD-u.

Nakon utakmice najviše će se pričati o sjajnom potezu Martiala koji je asistirao Lingardu u 45. minuti utakmice. 

Fellaini je požrtvovno uzeo loptu Modriću koja je zatim došla do 21-godišnjeg Francuza. Martial je u sjajnom prodoru nanizao Carvajala, Vazqueza, a onda i Modrića te na drugoj vratnici pronašao Lingarda.

1/6

Za 1:1 zabio je Casemiro iz jedanaesterca u 69. minuti pa su o pobjedniku odlučivali penali. A tu smo vidjeli katastrofalno izvođenje. Nogometaši obiju momčadi pucali su ukupno 10 puta i postigli samo tri gola. Kod Uniteda su bili precizni Mkhitaryan i Blind, dok je za Real zabio Quezada. Mateo Kovačić pucao je prvi u kraljevskom klubu i nije uspio pogoditi.

Komentara 30

MI
Mimizo
08:59 24.07.2017.

ovo i dalje smatram organiziranim napadima na našeg genija Modrića od medija a sada kao neznalicu u nogometu sramite se nemožete narod prevariti neće vam proći . MODRIĆ je oslonac Hrvatske reprezentacije bio i ostaće unatoć hajci na njega

BA
balance
09:07 24.07.2017.

A autoru jesi gowno.

GA
gafe
09:14 24.07.2017.

Nije cudo da se autor ovog clanka krije pod imenom Vecernji List. Sram vas moze bit za ovaj clanak. Sta je samo od VL postalo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije