Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sraz na Maksimiru

Evo gdje gledati Dinamo protiv Genka u borbi za europsko proljeće

Zagreb: Utakmica GNK Dinamo i NK Osijek u 16. kolu Prve HNL
Sanjin Strukic/PIXSELL
25.11.2021.
u 09:35

Utakmica je to u kojoj Dinamo može pobjedom stići do minimalno drugog mjesta, a čak i prvog bude li West Ham kiksao u gostima kod Rapida

Zagrebački Dinamo danas od 18:45 na Maksimiru igra susret 5. kola grupne faze Europske lige protiv belgijskog Genka

- Čeka nas predzadnja utakmica u grupnoj fazi Europskoj ligi, dočekujemo teškog suparnika kojeg respektiramo, ali igramo u našem domu i vjerujemo da imamo dovoljno znanja, hrabrosti i kvalitete da u nju uđemo odlučno i završimo ju odlučno - rekao je Krznar.

Utakmica je to u kojoj Dinamo može pobjedom stići do minimalno drugog mjesta, a čak i prvog bude li West Ham kiksao u gostima kod Rapida. Remi, pak, donosi treće mjesto i natjecanje u Konferencijskoj ligi ako Rapid ne pobijedi West Ham. Bilo bi to treće proljeće u četiri godine za plave i veliki uspjeh za hrvatski nogomet.

No što ako Dinamo izgubi? E pa tada ide nešto teža varijanta, ali isto nije nemoguća. Morao bi u zadnjem kolu u Londonu slaviti protiv Vlašića i ekipe i nadati se da će Genk kiksati protiv Rapida. Ili se nadati da će večeras Rapid izgubiti od West Hama.

Utakmica počinje u 18.45, a prijenos možete pratiti na Arena Sportu 1.  

Standings provided by SofaScore LiveScore

>> Ćiro o reprezentaciji

Ključne riječi

Komentara 1

BR
Branko22
12:29 25.11.2021.

Podnaslov ovog teksta je nedorečen, odnosno nerazumljiv i netočan. Naime autor mu je trebao dodati i važan dodatak koji bi glasio pod uvjetom da dinamo pobijedi WH u šestom kolu u Engleskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije