Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA ISPADANJA

Danski mediji o pobjedi Rijeke: Ovo je bizarno, kao iz Bennyja Hilla

Rijeka - Kolos
Nel Pavletić/Pixsell
01.10.2020.
u 22:40

"Hrvatska momčad nije bila dobra, ali je uspjela pobijediti zahvaljujući jednom od najbizarnijih golova viđenih u nacionalnoj areni. Bio je to trenutak dostojan Bennyja Hilla iako igračima Kopenhagena nije bilo do smijeha."

Rijeka je večeras u Danskoj napravila podvig, svladala Kopenhagen (1:0) i prošla u skupinu Europske lige. Danski mediji nakon utakmice pišu o velikoj krizi njihova kluba, ali i spominju nevjerojatan autogol koji ih je koštao ispadanja.

Rijeka je zabila u 20. minuti uz veliku dozu sreće. Andrijašević se izborio za loptu na svojoj polovici terena i krenuo u sprint prema domaćem golu praćen domaćim stoperom Nelssonom. Kada su stigli na 20-ak metara od vrata u akciju se umiješao i drugi domaći stoper Sigurdsson koji se u ključnom trenutku poskliznuo i sapleo Nelssona pa je Andrijašević neometan ušao u kazneni prostor. Kapetan Rijeke odlučio se lobati istrčalog vratara Johnssona, njegov je pokušaj odsjeo na gredi, ali se od nje odbio ravno u noge Ankersena koji se našao na pola metra od gol-linije te se lopta od njega odbila u mrežu.

"Komičan gol izbacio Kopenhagen u Europskoj ligi", naslov je na Ekstrabladetu, dok u tekstu stoji:

"Hrvatska momčad nije bila dobra, ali je uspjela pobijediti zahvaljujući jednom od najbizarnijih golova viđenih u nacionalnoj areni. Bio je to trenutak dostojan Bennyja Hilla iako igračima Kopenhagena nije bilo do smijeha."

I Berlingske donosi sličan izvještaj.

"Razočaravajući Kopenhagen ostao bez skupine Europske lige nakon bizarnog autogola", naslov je članka.

Politiken piše o velikoj krizi u koju je upao Kopenhagen.

"Kopenhagen nije prošao u skupinu Europske lige jer nije uspio svladati Rijeku. Nepuna dva mjeseca nakon četvrtfinala protiv Manchester Uniteda, Kopenhagen je ispao od Rijeke."
 

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar GeniKameni
GeniKameni
23:16 01.10.2020.

Jeste se bahatili prije utakmice! Sad kmecite koliko vas je volja! Nitko od danskih novinara se nije udostojio doci na konferenciju za tisak na kojoj je na njihova pitanja trebao odgovarati trener Rijeke! Eh, sad razgovarajte sa trenerom Kopenhagena! Bravo Rijeka!!!

FR
freeshooter
23:59 01.10.2020.

Rijeka je sasvim zasluženo pobijedila i slavila, Danci, osim utakmice izgubili ste i dostojanstvo!!!

CA
cortesova arkebuza
07:44 02.10.2020.

Danci su loši gubitnici. Jel pitanje nogometa ili rukometa ljudi su jednostavno loši gubitnici. Izgubili su utakmicu i nisu dali gol a sve to na svom terenu. Pametnome dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije