Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Curica ganula Marina Čilića, njegov odgovor oduševit će nju!

marin Čilić i Roger Federer
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
22.07.2017.
u 20:28

Zbog ovakvih stvari volimo sport, a Marin je pokazao kako je s razlogom idol mnogim dječacima i djevojčicama

Marin Čilić ovogodišnji Wimbledon pamtit će kao jedan od najboljih turnira u karijeri. Hrvatski tenisač igrao je sjajno i stigao do finala, a tamo su ga zaustavili ozljeda i veliki Roger Federer.

Bio je malo razočaran nakon toga, ali što će vrijeme više odmicati, to će mu postati jasnije kako je napravio veliki rezultat. A ono što je još bitnije jest činjenica da je nove mlade nade zainteresirao za tenis i postao njihov idol. Jedna od takvih je i djevojčica Jana koja mu je napisala pismo te ga dirnula.

marin Čilić i Roger Federer
1/29

"Dragi Marine, 

jako smo ponosni na tvoj uspjeh na Wimbledonu. Nadam se da će ti žuljevi na nozi proći, ali ja to u potpunosti razumijem. I ja se bavim tenisom od svog 1. razreda osnovne škole. Sad imam 12 godina i krećem u šesti razred. Ti si oduvijek bio moj idol i uvijek razmišljam "kad bih barem jednog dana imala servis kao Marin Čilić". Vjerujem da će jednog dana na tom peharu pisati tvoje ime. Vjerujem u tebe! 

S poštovanjem i vjerom u tebe, 

Jana", napisala je djevojčica, a Čilić je na Facebooku objavio njezino pismo i odgovorio joj.

"Draga Jana, hvala ti na potpori i na ovako lijepoj čestitki i crtežu! Jako mi je drago da igraš tenis i nadam se da ćeš i ti jednog dana zaigrati na Wimbledonu. Samo budi jako uporna i uvijek pokušaj dati sve od sebe, bilo to u školi ili na tenisu. Nadam se da ćemo se jednom sresti pa da i zajedno zaigramo. Želim ti puno sreće i uživanja u tenisu", napisao joj je Čilić, a njegov odgovr sigurno će oduševiti Janu jer prava je rijetkost da dobiješ odgovor od svog idola, posebno ovako javno...

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Aristarhh
Aristarhh
21:41 22.07.2017.

Marin je kršni Hercegovac, stasao u lijepom Međugorju.

MO
mobitel20
23:19 22.07.2017.

Bravo Jana ! Bravo Marine! Tako treba !

KA
kajinx
14:09 23.07.2017.

Ekstra Balkanski Hrvat, koja si ti ljubomorna budala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije