Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENISKA LEGENDA:

'Bilo je bolno gledati Čilića, cijela Hrvatska je plakala s njim'

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
17.07.2017.
u 09:43

- Jako mi je žao Čilića. Marin je jedan od najomiljenijih igrača na Touru. Ozljeda mu nije bila izgovor i nije predao meč - rekao je Becker

Trostruki osvajač Wimbledona Boris Becker jako je lijepo govorio o Marinu Čiliću nakon što naš tenisač u finalu zbog ozljede nije mogao pružiti pravi otpor Rogeru Federeru. Legendarni Nijemac kaže da mu je bilo vrlo bolno gledati Čilića kada se rasplakao u drugom setu.

- Jako mi je žao Čilića. Marin je jedan od najomiljenijih igrača na Touru. Ozljeda mu nije bila izgovor i nije predao meč - rekao je Becker za BBC i dodao:

- Cijela Hrvatska je plakala s njim.

Becker je uvjeren da Čilić može osvojiti Wimbledon.

- Treba biti ponosan na svoj nastup na Wimbledonu jer je igrao izvrsno. Ako ovako nastavi, jednog dana će i on podignuti ovaj trofej.

Marin Čilić
1/29

 

 

Komentara 34

UV
Uvjekprotiv
10:47 17.07.2017.

Ja nisam plakao jer i njega boli ona stvar kak ja zivim! A da mi je zao to je istina!

Avatar Kupus Dei
Kupus Dei
10:43 17.07.2017.

Meni se plače kada vidim ljude da rade za crkavicu, a banke ( ZABIN direktor je isto sjedio uz njih) im blokiraju račune i tjeraju na ulcu.

GD
Gospon Drug
09:57 17.07.2017.

Ma plakali smo mi za politiçarima šta su otišli na godišnji a kad bi i ovakvi novinari otišli suze bi ronili....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije