Naslovnica Sport Tenis

'Bilo je bolno gledati Čilića, cijela Hrvatska je plakala s njim'

- Jako mi je žao Čilića. Marin je jedan od najomiljenijih igrača na Touru. Ozljeda mu nije bila izgovor i nije predao meč - rekao je Becker
17. srpnja 2017. u 09:43 35 komentara 2497 prikaza
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell

Trostruki osvajač Wimbledona Boris Becker jako je lijepo govorio o Marinu Čiliću nakon što naš tenisač u finalu zbog ozljede nije mogao pružiti pravi otpor Rogeru Federeru. Legendarni Nijemac kaže da mu je bilo vrlo bolno gledati Čilića kada se rasplakao u drugom setu.

Ester Satorova Prava podrška Osvaja tribine Wimbledona: On ima najljepšu ženu od svih tenisača

- Jako mi je žao Čilića. Marin je jedan od najomiljenijih igrača na Touru. Ozljeda mu nije bila izgovor i nije predao meč - rekao je Becker za BBC i dodao:

- Cijela Hrvatska je plakala s njim.

Becker je uvjeren da Čilić može osvojiti Wimbledon.

- Treba biti ponosan na svoj nastup na Wimbledonu jer je igrao izvrsno. Ako ovako nastavi, jednog dana će i on podignuti ovaj trofej.

Marin Čilić
1 / 29
Roger Federer ponovno je bio bolji od našeg Marina Čilića
Saša Broz REAKCIJA Saša Broz usporedila Čilića s balerinama: 'Toliko o tri i pol žulja' Marin Čilić Ponosni otac 'Žalostan sam što je Marin pukao, jučer je rekao da ima žuljeve...' Marin Čilić Wimbledon Njegove suze obišle svijet: Pogledajte trenutak kada Marin više nije izdržao

 

 

 • uvjekprotiv:

  Ja nisam plakao jer i njega boli ona stvar kak ja zivim! A da mi je zao to je istina!

 • Avatar Kupus Dei
  Kupus Dei:

  Meni se plače kada vidim ljude da rade za crkavicu, a banke ( ZABIN direktor je isto sjedio uz njih) im blokiraju račune i tjeraju na ulcu.

 • Gospon Drug:

  Ma plakali smo mi za politiçarima šta su otišli na godišnji a kad bi i ovakvi novinari otišli suze bi ronili....