Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA IZBORNIKA

Červar nakon razbijanja Japana otkrio: To me brine

Červar
Foto: Pixsell/Reuters
1/8
13.01.2019.
u 18:17

- Moramo to reducirati ako želimo ostvariti dobar rezultat. Sve preko 10 izgubljenih lopti nije dobro - rekao je Červar.

Hrvatski rukometaši ostvarili uvjerljivo su svladali Japan s 35:27 u  2. kolu skupine B Svjetskog prvenstva u Munchenu.

- Zadovoljan sam, rotirao sam i odmorio igrače. Podržala nas je i publika. Sada imamo četiri boda, ali moramo dalje biti oprezni. Moramo ići dalje, ne smijemo se ovim zadovoljiti jer već sutra imamo utakmicu - rekao je izbornik Lino Červar za RTL pa dodao:

- Moramo držati ovaj ritam i ispraviti neke olako napravljene pogreške. Ako ciljamo na više, moramo više i dati. Ima još prostora za ispravak. Napravili smo veliku prednost, ali je poslije bilo opuštanja. Sutrašnja utakmica s Makedonijom je jako bitna. Kažem, zadovoljan sam, ali možemo i više.

>> Pogledajte galeriju s utakmice

Červar
1/7

Vratari su danas bili odlični.

- Bez njih nema velikih pobjeda. Moraju tako nastaviti.

No, imali smo 18 izgubljenih lopti.

- To me brine. Moramo to reducirati ako želimo ostvariti dobar rezultat. Sve preko 10 izgubljenih lopti nije dobro.

Igrač utakmice Zlatko Horvat je dodao:

- Bili smo ozbiljni, dobro smo otvorili utakmicu i nakon toga je bilo puno lakše. Mislim da smo odigrali dobru obranu protiv brzonogih Japanaca koje nije lako čuvati. Još ne možemo vidjeti našu realnu sliku, ali ima jako puno dobrih stvari. 

Komentara 14

PR
prajdali100
18:45 13.01.2019.

Još žešće igrati u obrani.Suta će sa Makedoncima biti tvrda utakmica.Dobro je da ih Lino jako dobro poznaje.

Avatar nula
nula
18:38 13.01.2019.

ti si zaista Marsovac. Smeta ti jos jedan (!) uspjeh Hrvata pa lajes na mjesec. Komentara nema, svi VL-ovci su vec na aparatima. Veseli se narodee !!!!

MA
marsovac
18:31 13.01.2019.

koji naslovi "razbijanje",.......koji bombasticni izrazi,....nekulturni i bezobrazni. Sprtski i kulturni rjecnik izgleda drugacije,......stvarno dno dna VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije