Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klub se ograđuje

Cedevita se oglasila: Tomas će vjerojatno biti kažnjen

marko tomas
Igor Kralj/Pixsell
Autori: dš/VLM, KK Cedevita
08.02.2013.
u 22:33

"Košarkaški klub Cedevita bezrezervno osuđuje svako nesportsko i nasilno ponašanje, tako i kad je riječ o ponašanju igrača Marka Tomasa", stoji u priopćenju

Dan nakon finala Kupa Krešimira Ćosića KK Cedevita izdaje priopćenje za javnost, ne ulazeći u razloge reakcije Marka Tomasa po završetku susreta već reagirajući na sam čin:

\"Košarkaški klub Cedevita bezrezervno osuđuje svako nesportsko i nasilno ponašanje, tako i kad je riječ o ponašanju igrača Marka Tomasa nakon završetka utakmice protiv KK Cibona 7. veljače u Košarkaškom centru Dražen Petrović, koje klub smatra neprimjerenim profesionalnom sportašu i duhu sportskog natjecanja.

Na zahtjev sportskog direktora KK Cedevita zakazano je disciplinsko vijeće kluba, koje će u najkraćem vremenu odlučiti o primjerenoj sankciji za iskazano nesportsko ponašanje Marka Tomasa.\"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije