Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNE MAKSIMIRSKE TRIBINE

Boysi najavili dvije koreografije i poslali važnu poruku svim navijačima

Zagreb: Dinamo i Varaždin sastali su se u 23. kolu SuperSport HNL-a, navijači
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
25.02.2024.
u 13:15

"Ranijim ulaskom na tribinu želimo doskočiti uobičajenim problemima na ulazima na tribinu i da već po izlasku iz tunela igrači osjete podršku tribine u ovoj prevažnoj utakmici", poručuju Bad Blue Boysi

Dinamo i Rijeka od 15 sati na Maksimiru igraju derbi 24. kola Hrvatske nogometne lige. Dinamo ima šest bodova od prvoplasirane Rijeke, i utakmicu manje. Hajduk se smjestio između njih, s bodom manje od momčadi Željka Sopića, ali zbog jučerašnjeg kiksa protiv Varaždina (1:1) riskiraju da im Rijeka pobjegne, odnosno da im se Dinamo s dvije utakmice manje, neugodno približi.

Na Maksimiru se tražilo svako mjesto, kako na domaćim, tako i na gostujućim tribinama. Karte za južnu tribinu brzo su planule, a Armada je već krenula putem Zagreba. Plavi će s ostalih tribina imati veliku podršku, a Bad Blue Boysi su najavili dvije koreografije i poslali poruku svima da na sjevernu tribinu dođu sat ranije.

GALERIJA Vlak s Armadom krenuo prema Zagrebu! Sprema se ludilo na Maksimiru

Zagreb: Dinamo i Varaždin sastali su se u 23. kolu SuperSport HNL-a, navijači
1/10

"Na današnjoj će utakmici biti izvedene dvije koreografije i zato svi koji dolaze na sjevernu tribinu neka uđu barem sat vremena (14h!) prije početka utakmice kako bi sve prošlo po planu. Ranijim ulaskom na tribinu želimo doskočiti uobičajenim problemima na ulazima na tribinu i da već po izlasku iz tunela igrači osjete podršku tribine u ovoj prevažnoj utakmici", pišu Boysi i dodaju:

VEZANI ČLANCI:

"Na poluvremenu tribinom će ovoga puta kružiti plavo-žute kutije u kojima danas skupljamo donacije za remont postojećih i kupnju novih vozila kojima će se naša ukrajinska braća služiti na frontu. Također, na našem štandu u hodniku tribine moći će se kupiti nove majice od kojih sva zarada ide u istu svrhu. Pokažimo i danas da naša podrška nisu samo prazne riječi!"

VIDEO Bivši nogometaš Bayerna i Dinama o senzacionalnom podvigu Dinama i najavljuje utakmicu svih utakmica

Komentara 1

AK
Al kemičar
14:34 25.02.2024.

bravo bbb zbog podrške Ukrajini 👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije