Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZBOG PUTINA

Bivši igrač Dinama u dresu Hajduka? Spektakl na pomolu, hajdukovci ga zovu da dođe

Koper: Susret Portugala i Hrvatske na Europskom U21 prvenstvu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
25.03.2022.
u 16:30

Moro je rođen u Splitu, ali je u Dinamo stigao s 11. godina i od 2016. do 2020. skupio 114 nastupa za zagrebački klub, a onda je za 8.5 milijuna eura prešao u moskovski Dinamo.  Kao rođeni Splićanin, Moro je rekao: - Split je moj grad, Hajduk je moj klub

Bivši igrač Dinama Nikola Moro, mogao bi se vratiti u hrvatsku nakon sankcija koje je UEFA uvela Rusiji. No, ovoga puta Nikola bi se mogao vratiti u najvećeg rivala - Hajduk. 

Podsjetimo, UEFA je zbog napada na Ukrajinu omogućila igračima koji igraju u ruskim klubovima da u drugim klubovima odigraju ostatak sezone. 

Rusiju su već napustili neki igrači, među kojima i povremeni hrvatski reprezentativac Filip Uremović, koji će do kraja sezone igrati u Sheffield Unitedu. 

Dodajmo kako je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius na Instagramu je objavio fotografiju s hashtagom "bit će toga još". To je naravno pobudilo želje hajdukovaca koji su odmah započeli s porukama i Nikoli i klubu da dođe u redove bijelih i tako im pomogne u bitci za titulu. Moro je rođen u Splitu, ali je u Dinamo stigao s 11. godina i od 2016. do 2020. skupio 114 nastupa za zagrebački klub, a onda je za 8.5 milijuna eura prešao u moskovski Dinamo.  Kao rođeni Splićanin, Moro je rekao:

- Split je moj grad, Hajduk je moj klub.

Podsjetimo, niti kod dinamovaca nije mirno. Naime, šuška se kako bi se Dejan Lovren mogao vratiti na Maksimir, no pitanje je koliko je to realna opcija budući da će Lovren vjerojatno ipak i ako bude odlazio tražiti odlazak u neku jaču ligu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar cucibuci
cucibuci
08:18 26.03.2022.

Zaboravio je da je kojim slučajem ostao u tom njegovom klubu,nebi napravio toliki iskorak u nogometnom svijetu.

ZA
zagi101
18:48 25.03.2022.

a odkud Hajduku lova za njegovu plaću? moro je u najboljim godinama i sigurno nebu pristao na kikiriki plaću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije