Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAD GIGANTA

Barcelona bolja od samo dva kluba u Ligi prvaka! 'To je naša realnost u ovom trenutku'

Soccer Champions League / FC Bayern Munich-FC Barcelona 3-0.
Frank Hoermann/SVEN SIMON
09.12.2021.
u 15:50

- Naša realnost me živcira, bijesan sam jer Barca ovo ne zaslužuje. No, puno je okolnosti zbog kojih smo sada takvi. Sa realnošću se moramo nositi dostojanstveno.

Trener Barcelone Xavi Hernandez izjavio je da se moraju suočiti sa realnošću, a to znači da su sada momčad ranga Europske lige.   

Bayern je na domaćem terenu pobijedio Barcelonu s 3:0 okončavši natjecanje u skupini E sa svih šest pobjeda, dok Barcelona po prvi put nakon studenog 2000. nije uspjela plasirati se u nokaut fazu Lige prvaka

- Pokušali smo s visokim presingom, ali naša realnost je da je Bayern bio superiorniji od nas. Naša realnost je da smo momčad za Europsku ligu - kazao je Xavi za španjolske medije.

On je istaknuo da s ovim porazom počinje novo razdoblje:

- Danas je početak novog poglavlja za nas. Moramo od nas samih tražiti više i ovo moramo iskoristiti kao točku preokreta i promijeniti mnoge stvari.  

Istaknuo je da se Barca mora vratiti gdje joj je mjesto. 

- Naša realnost me živcira, bijesan sam jer Barca ovo ne zaslužuje. No, puno je okolnosti zbog kojih smo sada takvi. Sa realnošću se moramo nositi dostojanstveno i moramo raditi na tome da Barcelonu vratimo tamo gdje zaslužuje biti, a to nije Europska liga - zaključio je Xavi.

Inače, manje golova od Barcelone (2) zabili su u Ligi prvaka ove sezone samo Malmö i kijevski Dinamo - po jedan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije