Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava ljepotica

Zavirite u luksuznu vilu Marija Mandžukića! Noćenje skuplje od prosječne hrvatske plaće

Foto: Airbnb
1/17
23.05.2024.
u 08:00

Naravno, luksuz dolazi i s cijenom koja nije za svakoga. Naime, noćenje u luksuznoj vili Marija Mandžukića košta 1300 eura, no ipak, ako želite rezervirati i uživati u čarima ove vile, trebat ćete rezervirati minimalno četiri noćenja, što će vas sveukupno koštati čak 5.200 eura!

Bivši nogometni reprezentativac i aktualni pomoćni trener hrvatske nogometne reprezentacije 38-godišnji Mario Mandžukić definitivno uživa u plodovima svog rada. U dugogodišnjoj uspješnoj karijeri branio je boje Dinama, Zagreba, Marsonije, Al Duhaila, Wolfsburga, Juventusa, Atletica i Milana, a uspio je zaraditi i pozamašan novac koji mu je osigurao mirnu budućnost i starost. Portal CA Knowledge izračunao je da Mandžo 'teži' 35 milijuna dolara, dok na mjesečnoj bazi zaradi oko 200 tisuća dolara. 

Godišnje inkasira oko 3 milijuna dolara, a trenutačno je pomoćnik Zlatka Dalića u stožeru hrvatske nogometne reprezentacije koja uskoro kreće s pripremama za nadolazeće europskog prvenstvo u Njemačkoj. Osim što se i dalje bavi svojom najvećom ljubavi – nogometom – on je razmišljao i o životu poslije nogometne karijere pa je tako krenuo u poduzetničke vode, o čemu su domaći mediji pisali 2020. godine. Direktor je tvrtke Vila Brač sa sjedištem u Zagrebu. Vlasnik je i luksuzne vile na Braču.

Luksuzni objekt, Vila Blue Star Brač nalazi se u Bobovišću, malom i mirnom mjestu na otoku Braču. Vila je udaljena samo 10 m od mora, 800 m od centra Bobovišća te 4 km od Milne. Ima 5 spavaćih soba, 5 kupaonica, vanjski grijani bazen veličine 20 m2, te je pogodna za 10 osoba. Na poznatoj stranici za iznajmljivanje objekata fotografije su Mandžukićeve vile koja uistinu oduzima dah. 

 

FOTO Vila Marija Mandžukića za iznajmljivanje

1/4

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Naravno, luksuz dolazi i s cijenom koja nije za svakoga. Naime, noćenje košta 1300 eura, no ako doista želite provesti dane u njegovoj vili, morate boraviti najmanje četiri dana. Odnosno, za dvije osobe i četiri noćenja iskeširat ćete ukupno 5200 eura. To je definitivno luksuzan objekt i noćenje iznosi više od prosječne hrvatske plaće pa lako možemo zaključiti kako si boravak u luksuzu Marija Mandžukića ne može baš svatko priuštiti. 

Podsjetimo, Mario je za vatrene upisao 89 utakmica i zabio 33 pogotka, a karijeru je završio u dresu talijanskog velikana AC Milana. Najbolje dane imao je u Juventusu i Bayernu, za njemačkog diva zabio je 2013. godine u finalu Lige prvaka protiv Borussije Dortmund, čime je postao prvi Hrvat kojem je to uspjelo u povijesti. Isto tako 2019. zabio je krasan pogodak škaricama u finalu protiv Juvea. 

 

VIDEO: Nina Badrić u vjeri je pronašla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Komentara 8

MA
marinalučica
09:24 23.05.2024.

"osigurao mirnu budućnost i starost" - vic stoljeća. Vila ..."oduzima dah" - kome?

SS
simpatican.simpa
08:26 23.05.2024.

Očito je vila prema Zakonu izgrađena kad je 10 m od mora i ne postoji pomorsko dobro.

CH
che99
11:29 23.05.2024.

a momak nepismen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije