Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadruga

Varala ga je u dok je ležao u komi, sad je o svemu progovorio: Potrošio sam 15.000 kn na njezinu odjeću

Foto: instagram/YouTube screenshot
1/3
28.10.2020.
u 21:00

Naime, Maja je u showu prevarila zaručnika Jovicu Putnikovića koji je nedavno nastradao u prometnoj nesreći zbog čega je završio u komi.

Jedna od sudionica srpskog showa 'Zadruga', medicinska sestra Maja Marković našla se u središtu skandala zbog preljuba. Naime, Maja je u showu prevarila zaručnika Jovicu Putnikovića koji je nedavno nastradao u prometnoj nesreći zbog čega je završio u komi. 

Dok se Jovica borio za život, Maja je pred kamerama izmjenjivala nježnosti s poduzetnikom Alenom Hadrovićem, a sada se nakon svega oglasio i Jovica. 

- Povukao sam vezu kako bi Maja ušla u Zadrugu. Prije ulaska dogovorili smo se da bude normalna i da se ne druži sa svima. Prešla je granice, a sve sam joj omogućio kako bi bila sretna. Kupio sam joj odjeću jer nisam htio da se osjeća loše. Uskoro u Zadrugu trebaju doći 'krpice' za koje sam iskeširao više od 15 tisuća kuna - kazao je Putniković za srpske medije i dodao da je Maji htio platiti da sredi zube i stavi silikone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije