Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne prestaju

Slavni glumac slučajno objavio sliku spolovila, reakcije na društvenim mrežama su urnebesne

Foto: Profimedia
1/4
13.09.2020.
u 12:00

Naime, glumac je navodno objavio snimak videa svog zaslona dok je igrao 'Heads up', a njegov telefon je povukao cijelu galeriju fotografija i videozapisa,a tamo se našla i fotografija penisa u erekciji.

Mnogi  obožavatelji Marvelovih filmova i superjunaka 'Osvetnika' ostali su zatečeni nakon što je glumac Chris Evans nehotice podijelio fotografiju svojeg penisa, navode korisnici koji su fotografiju vidjeli. 

Naime, glumac je navodno objavio snimak videa svog zaslona dok je igrao 'Heads up', a njegov telefon je povukao cijelu galeriju fotografija i videozapisa,a tamo se našla i fotografija penisa u erekciji. 

Glumac je sve brzo obrisao, no screenshotovi su se proširili društvenim mrežama , kao i pošalice na njegov račun. Sve se to odvijalo ponajviše na Twitteru gdje nema cenzure. 

Foto: Twitter

Među prvima se javio njegov kolega iz Osvetnika, glumac Mark Ruffalo koji mu je poručio da ne postoji ništa čime se može osramotiti jer je Donald Trump predsjednik.

Foto: Twitter


   

 

Ključne riječi

Komentara 7

MA
Marsal
20:42 13.09.2020.

Joooojjjjj, vid' ćune,prava pionirska

Avatar Šangaj
Šangaj
16:51 13.09.2020.

Eto balavurdije,hvale se onim što nemaju ,a htjeli bi imati. Samo to treba znati dovesti i parkirati tamo gdje mu je mjesto.🤒

Avatar Jopa
Jopa
15:04 13.09.2020.

Prvo i osnovno, twiter kao i ostale društvene mreže sve češće cenzuriraju ako nisi po nihovim ljevičarskim svjetonazorom. A što se tiče Trumpa kojeg je taj twiter cenzurirao, mogu samo reći GO TRUMP 2020!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije