Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Nives objavila fotku i pokazala 'najnoviju, najdražu igračku', a pozornost ukrao ovaj detalj

Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/12
13.09.2020.
u 10:46

Na društvenim mrežama pokazuje kako je većinu poslova oko preuređenja uzela u svoje ruke. Sada je pokazala da je us svoj dom dodala i vrtnu ljuljačku.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus već neko vrijeme uređuje svoj dom. Na društvenim mrežama pokazuje kako je većinu poslova oko preuređenja uzela u svoje ruke. Sada je pokazala da je us svoj dom dodala i vrtnu ljuljačku. 

Foto: Nives Celzijus

"Moja najnovija, najdraža igračka", napisala je uz fotku na kojoj u ljetnoj haljinici sjedi na ljuljački. Haljina je istaknula njezin bujni dekolte, pa je to bio primarni fokus njezin pratitelja koji su je nagradili brojnim lajkovima i komentarima. No, osim toga, kako Nives još uvijek nosi longetu, neki su bili brižni pa je pitali kako joj je ruka. 

Podsjetimo,  Celzijus je nedavno zabrinula obožavatelje kada je objavila fotografiju s longetom na ruci. Uz nju je napisala:
- A mislila sam da ću ove godine ostati zakinuta za godišnji odmor - poručila je Nives u opisu fotografije uz koju je dodala i prigodni hashtag #malatrapava. U videu koji je snimila za Instagram Story prisjetila se i riječi svog bivšeg supruga Dine Drpića koji joj je govorio da nije previše spretna.

Ključne riječi

Komentara 7

SO
Sobrudolf
16:09 14.09.2020.

Spisateljica i pjevacica? Prije bih rekao ***acica!!

DU
Deleted user
13:29 13.09.2020.

lepa joj igracka... rado bih je ljuljao

Avatar zoster1
zoster1
13:26 27.09.2020.

Znači, na tržištu je opet ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije