Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugo dijete

Slavni glumac postao tata u sedmom desetljeću s 27 godina mlađom!

Christ Noth
Foto: Instagram
1/3
19.02.2020.
u 19:53

Glumac Chris Noth dobio je drugog sina, a sretnu vijest podijelio je na društvenim mrežama.

Stigla je još jedna beba! Naime, glumac Chris Noth (65) s 27 godina mlađom suprugom Tarom Wilson dobio je drugog sina, a sretnu vijest podijelio je s fanovima na društvenim mrežima.

Chris je pri objavi fotografije sina u opisu napisao: "Direktno s neba stigao je naš sin Keats". Među prvima je reagirala njegova kolegica sa seta serije koja je osvojila publiku 90-ih godina prošlog stoljeća, Sarah Jessica Parker poručivši mu kako joj je drago zbog njih dvoje.

Podsjetimo, u rujnu prošle godine Faca je objavio da će njegov sin Orion dobiti brata i time obznanio da on i supruga čekaju dijete.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Orion će dobiti brata. Bolje da se dovedem u red - napisao je glumac uz fotografiju na kojoj njegova supruga Tara Lynn Wilson pozira sa rukama na zaobljenom trbuščiću.

Vjenčali su se 2012. na Havajima, nakon deset godina veze. Sina Oriona, njihovo prvo dijete dobili su 2008. godine, a par ne skriva oduševljenje dolaskom novog člana obitelji. Lijepe vijesti odjeknule su među njegovim kolegama pa su mu tako iz neke kolegice iz spomenute serije koja ga je proslavila čestitale na Instagramu.

Jedna od njih bila je i glumica Sarah Jessica Parker, koja je glumila Carrie, njegovu djevojku na malim ekranima.

- O moj Bože! Tako sam sretna zbog vas - napisala je Jessica ispod fotografije.

Ivana Banfić, Minea i Ella su svratile u naš studio i otpjevale nam najveće hitove 90-ih.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar LindaAU87
LindaAU87
23:25 19.02.2020.

Pоtpunо sаm gola. Žеliš vidjeti fоtоgгаfiju? ---- http://kisstok.com

Avatar Django
Django
20:33 19.02.2020.

Sa izuzetnim veseljem i radošću sam dočekao ovu dugo i nestrpljivo iščekivanu vijest. Idem odmah proslaviti.

GM
gmižić
19:58 19.02.2020.

Ima čovjek svoje ljude....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije