Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skrivala trudnoću

Slavna pjevačica otkrila veliku vijest i iznenadila obožavatelje: 'Da, istina je. Imam sina'

Foto: Press Association/Pixsell
1/7
11.06.2020.
u 13:04

- Imam sina. Čekala sam pravi trenutak da to javno kažem, no shvatila sam da što više vremena prolazi osjećat ću se anksioznije za podijeliti te vijesti sa svijetom - napisala je Iggy

Nakon višemjesečnog šuškanja slavna reperica Iggy Azalea potvrdila je da je rodila. Australska glazbenica fanovima je na Instagramu napisala kako moli za privatnost.

1/4

- Imam sina. Čekala sam pravi trenutak da to javno kažem, no shvatila sam da što više vremena prolazi osjećat ću se anksioznije za podijeliti te vijesti sa svijetom. Želim zadržati njegov život u privatnosti, ali isto tako i kazati kako on nije tajna. Volim ga više od riječi - napisala je reperica koja nije otkrila tko je otac djeteta, a to je najvjerojatnije reper Playboi Carti, s kojim je u turbulentnoj vezi. 

Foto: Instagram screenshot

Vijesti o rođenju djeteta početkom svibnja otkrio je DJ Akademiks, koji je na Instagramu napisao: "čestitam Iggy Azalei i Playboi Cartiju, koji su ovog vikenda dobili sina". 

Mnogima je to bilo iznenađenje budući da nisu ni znali kako su ponovno zajedno. Prvi su put zajedno viđeni u ljeto 2018. a tijekom 2019. nekoliko su puta prekidali vezu. Iggy je krajem 2019. napisala kako je ponovno sama, no čini se da su nakon toga ponovno završili zajedno. 

Ključne riječi

Komentara 1

KL
Koka_Loka
17:01 11.06.2020.

Ajme, pazi prijevoda: “Volim ga vise od rijeci.”!! Majstorski uradak, nema sto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije