Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON NESREĆE

Srpska voditeljica pokazala kako izgleda ruka koju joj je prije 15 mjeseci otkinuo autobus

Dea Đurđević
Foto: Instagram
1/6
11.06.2020.
u 09:59

-  Invaliditet je bitno promijenio moj život. Naime, dan počinjem lijekovima, trudim se da bol smanjim na minimum i naučila sam živjeti s njom - otkrila je Dea

Srpska voditeljica Dea Đurđević prošle godine je doživjela stravičnu nesreću  u kojoj joj je autobus otkinuo desnu ruku
Podsjetimo, voditeljica je imala lakši sudar s drugim automobilom, ali u trenutku kada je izlazila iz svojeg automobila, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku. Doktori su joj uspjeli spasiti ruku,  a Dea je priznala kako je nakon toga imala problema s PTSP-om.

Dea Đurđević
1/13

-  Invaliditet je bitno promijenio moj život. Naime, dan počinjem lijekovima, trudim se da bol smanjim na minimum i naučila sam živjeti s njom - otkrila je Dea koja se vratila na posao i ipak cijelo vrijeme vježba kako bi povrijeđene dijelove tijela dovela bar do približnog stanja kao prije prometne nesreće - kazala je voditeljica za srpske medije i dodala da se trudi ostati optimistična.

09, June, 2020, Belgrade - A party was held on the raft "Konzulat" on the occasion of the end of the filming of the series "Red Moon". Mladen Mijatovic and Dea Djurdjevic. Photo: M.M./ATAImages 09, jun, 2020, Beograd - Na splavu "Konzulat" odrzana je zurka povodom zavrsetka snimanja serije "Crveni mesec". Photo: M.M./ATAImages
Foto: M.M./ATAImages/PIXSELL

U međuvremenu se udala za svog dugogodišnjeg partnera Mladena Mijatovića te vratila na posao. Sa suprugom se sinoć pojavila na zabavi na jednom beogradskom splavu povodom završetka snimanja serije "Crveni mjesec". Poziravši fotoreporterima pokazala je i kako danas izgleda ruka, na kojoj su vidljivi tragovi od šivanja. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije