Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Pjevač neće moći izbjeći skandal zbog jedne osobe, a mogući su i problemi sa suprugom

International Music Award (IMA)
Foto: Fabrizio Bensch/DPA/PIXSELL
1/5
05.10.2020.
u 07:00

Fizička energija mu je neiscrpna, ali je lijepo kontrolira, kao što kontrolira sve što radi: studiozno, promišljeno, do savršenstva po njegovim kriterijima. Osoba je koja održi obećanje i na ugodan način dominira.

Svjetski poznati glazbenik, producent i tekstopisac Sting rođen je kao Gordon Matthew Sumner. U 80-ima bio je najšarmantnija rock-zvijezda. Bio je vokal čuvene grupe The Police, glumio je u filmovima. Za svoje tekstove dobio je brojna priznanja i 2000. proglašen je najboljim muškim vokalom te je dobio nagradu Grammy.

Otac mu je isprva bio mljekar te je kasnije napredovao, a majka frizerka. Omogućili su mu sate klavira, a Sting je sam učio svirati gitaru, od koje se desetljećima ne odvaja. Prva supruga, kao i sadašnja Trudie Styler glumice su. Sting obožava šah, prakticira meditaciju i podržava život u skladu s prirodom, aktivan je u kampanji za zaštitu prirodnih resursa: šume, zrak, voda. Voli Italiju, a u Toscani posjeduje vinograde i proizvodi vrhunska vina s imenima njegovih pjesama: Roxanne, When We Dance, Casino delle vie, Sister Moon... Osim vinove loze uzgaja i masline, proizvodi med i organsku hranu, a na imanju često održi koncert i ugosti svjetske zvijezde poput Zuccherra.

Sa sobom vodi osobnog kuhara koji već godinama kuha za njega i njegovu obitelj. Sting je po karakteru vrlo sličan svojem ocu i upornim radom zaslužio je sve što je postigao. Nenametljivo je uporan, a na sceni je toliko karizmatičan da ne mora glumiti. Poput vrhunskog vina, on izgleda odlično za svoje godine i uživa u načinu života koji sam kreira, sa suprugom koja ga podržava. Ozbiljan je u svakoj situaciji. Fizička energija mu je neiscrpna, ali je lijepo kontrolira, kao što kontrolira sve što radi: studiozno, promišljeno, do savršenstva po njegovim kriterijima.

Osoba je koja održi obećanje i na ugodan način dominira. Njegova je misija u životu da učini svijet boljim mjestom za život, a osobno da postane besmrtan s onim što je u životu napravio - to je već za života postigao. U 2021. godini očekuju ga veliki nastupi uživo, još jedna glumačka uloga (vjerojatno će glumiti samoga sebe), ali neće moći izbjeći skandal zbog poznate osobe s kojom će morati preispitati ili prekinuti odnos. Mogući su problemi sa suprugom.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije