Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Teško joj je s majkom i Melanijom, a mnogima se čini hladna i proračunata

Ona je ozbiljna u svemu što radi i samoj sebi zadaje visoke standarde. Iako se mnogima čini hladna i proračunata, ona ima vrlo veliku snagu, karizmu i hrabrost da se nosi s izazovima. Nije nametljiva, ali zna kako na sebe privući pozornost.
22. rujna 2020. u 07:00 2 komentara 6987 prikaza
Foto: Profimedia
Pogledajte galeriju 1/7

Kći i asistentica predsjednika Donalda Trumpa ima doista kompleksnu životnu priču. Rođena je i odrastala u bogatstvu, ali je vrlo rano svjedočila dramama u odnosu svojih roditelja. Bez obzira na bogatstvo, nije nikada bila razmažena u radnim navikama nego se dokazivala kroz učenje i sve ostale obaveze. Bila je model, a postala je osoba koja je ušla u američku povijest uz pomoć oca koji ignorira i sam pojam sukoba interesa.  Za supruga Jareda Kushnera udala se u židovskom obredu u listopadu 2009. Taj brak ima poslovnu važnost za cijelu obitelj.

Ivanka ima lakši odnos s ocem nego s majkom, s kojom se nije nikada dovoljno zbližila iako će o njoj uvijek reći sve najbolje.
Ivankina inteligencija i organizacijske sposobnosti nisu upitne. Ona je ozbiljna u svemu što radi i samoj sebi zadaje visoke standarde. Iako se mnogima čini hladna i proračunata, ona ima vrlo veliku snagu, karizmu i hrabrost da se nosi s izazovima. Nije nametljiva, ali zna kako na sebe privući pozornost. Nažalost, ona je u političkim krugovima na sebe primila svu nepopularnost koja je usmjerena prema njezinom ocu. Taj trend nastavlja se sve do proljeća 2021. godine i sigurno joj je vrlo teško podnositi cijelu situaciju. U krugu obitelji također joj nije lako i neki pravni problem samo što nisu izašli u javnost.

S Melanijom je odnos vrlo težak. Tome nije kriva Ivanka. Jednostavno Melanija na Ivanku projicira sve svoje slabosti, strahove i nesigurnost koju prikriva pompoznim superiornim stavom, pokušavajući dominirati u ulozi stroge i iskusne žene, postajući tako ona zločesta maćeha. Prestroga je prema Ivanki i kažnjava je za "neposluh i nepoštovanje", za njezinu mladalačku ležernost. Za Ivanku tu nema pomoći i morala bi prvu damu držati strogo na distanci, izbjegavajući izravne kontakte, bez obzira na službene i obiteljske protokole.

Ivanka je sposobna, bogata, mlada žena koju više zanima poslovna diplomacija nego politička. Zato će se sljedeće godine više posvetiti svojoj profesiji i vlastitoj afirmaciji u poslovnom svijetu i tako okrenuti novu stranicu svojeg života. Važno je da do kraja ove godine izdrži sve napade okoline, a i vlastitog ega.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.
 

astro analiza Kićo je u stanju izdržati gotovo neizdrživo, a ovaj tjedan je presudan u borbi za njegov život astro analiza Od djetinjstva želi biti netko i nešto, jer tada nije bila prepoznata, ni prihvaćena, ni podržana Parni Valjak astro analiza Život je na njemu ostavio traga, prijete mu ozbiljni zdravstveni problemi, a od starosti bježi - mladom partnericom
pojavio se i lažni
Goga se obratila javnosti: 'Dogodilo se nešto nemoguće, blokirali su moj račun, ne mogu ništa više'
JUBIZOL
Energetski štedljiva kuća
Veliki vodič - zbog ovih kvalitetnih fasada godišnje možete uštedjeti i do dvije hrvatske plaće
  • Čedolovac:

    Hahaha iduće godine ce okrenuti novu stranicu.. Astrologinja previse vjeruje medijima umjesto grahu.. Trump pobjeđuje za 2mj i ostaje još 4g kao i mala u bijeloj kući

  • Gensoman1000:

    Analiza astrologinje.....lol