Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1, - kuhaj!

Panika u restoranu! Večeras odlaze dva para!

Foto: RTL
1/4
08.02.2018.
u 15:45

Ovotjedni kandidati večeras po prvi puta pripremaju desert, a upravo su slastice najveća mana kandidata te tu uvijek najviše 'kiksaju'.

Druge ovosezonske eliminacije u showu "Tri,dva,jedna - kuhaj!" su pred vratima, a kandidati će ih dočekati spremni i samouvjereni. Ili to samo misle?

Približava se kraj drugog tjedna showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', u kojem će popularni kulinarski trg napustiti čak dva para. U 75 minuta moraju napraviti toplo predjelo, glavno jelo i desert kojim trebaju oduševiti žiri i goste iznenađenja, među kojima će biti i njihovi konkurenti. Danas parovi na raspolaganju nemaju dežurnog kuhara tako da su prepušteni sami sebi i svom kulinarskom umijeću u koje čvrsto vjeruju.

Važno je napomenuti da ovotjedni kandidati večeras po prvi puta pripremaju desert, a poučeni dosadašnjim iskustvom, svi znamo da su upravo slastice najveća mana kandidata te tu uvijek najviše 'kiksaju'. 

Hoće li nakon jučerašnjeg fijaska kandidati večeras pripremiti pravi kulinarski spektakl ili će samo još više potonuti, pogledajte večeras u 21:25 na RTL-u!

1/17

Komentara 1

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
16:13 08.02.2018.

najbolje da odu svi smotaju kablove i ugase svijetlo...to i big brother emisije za umobolne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije