Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - kuhaj!

Potpuni fijasko: Žiri traži antidepresive zbog otrova koji im se servira

Foto: RTL
1/4
07.02.2018.
u 23:50

Bio je ovo najgori dan na poslu članova žirija popularne RTL-ove emisije jer su Mateja Domitrović, Mate Janković i Tomislav Špiček ostali gladni i bijesni iako su kušali čak 12 različitih obroka.

Od ukupno 12 tanjura koje je kušao, žiri showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!" pohvalilo je samo jedno. Ostala su jela opisana neobičnim epitetima poput „lagane splačinice“, „otrovom“ i „žbukom“, a zbog kulinarske katastrofe tražili su se čak i antidepresivi.

U srijedu navečer na setu kulinarskog showa dogodio se potpuni fijasko. Bio je to najgori dan na poslu članova žirija popularne RTL-ove emisije jer su Mateja Domitrović, Mate Janković i Tomislav Špiček ostali gladni i bijesni iako su kušali čak 12 različitih obroka. Naime, svako jelo bilo je gore od onog prijašnjeg pa su jedva našli snage izdvojiti jedno koje je „najmanje užasno“.

„Danas je zapravo jedan jako čudan dan. Koliko mi se čini, vi ste svi skupa kuhali bolje u prethodnim izazovima. Danas, kada je malo stresniji izazov u kojem ste ograničeni vremenom jer zapravo simuliramo doživljaj prave profesionalne kuhinje, svi ste podbacili. Nakon ovakvih obroka trebao bih uzeti kuru antidepresiva. Ali, iskreno vam kažem! Ne pretjerujem. Objašnjavam vam kako se osjećamo, i to s maksimalnom pristojnošću“, kazao je Mate dodajući kako se osjeća otrovanim te da su ga jela „natjerala na suicid“.

Frustriran je jer u cijeloj epizodi nije pojeo niti jedno dobro jelo te je zbog toga prvi put u životu poželio da je Ivan Pažanin, koji jedini nije kušao jela s obzirom da je bio dežurni kuhar. U moru katastrofalnih jela, ono „najmanje užasno“ napravili su Antonela i Andro, a s novim bodom zacementirali su se na vrhu tablice ukupnih bodova.

Jesu li tri boda dovoljna za ulazak u drugi krug natjecanja i među 10 najboljih kuhara amatera, doznat ćemo sutra, u četvrtak 8. veljače u 21:25 sati na RTL-u!

1/50

Komentara 1

Avatar Joco Udmanić
Joco Udmanić
09:24 08.02.2018.

Dobar tek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije