Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'duhovi sa sekirom'

Padale su sjekire! Šprajc i Jarak u 'žustrom' okršaju

Foto: Luka Stanzl, Marko Lukunic/Pixsell
1/7
03.06.2019.
u 11:26

Popularna televizijska lica obračunala su se u disciplini bacanja sjekira na zagrebačkom Maksimiru

Prijepodnevno sunce proteklog vikenda izmamilo je u zagrebački Maksimir poznata televizijska lica. Voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc odmjerio je snage sa svojim televizijskim konkurentom, reporterom Nove TV Andrijom Jarkom.

Omiljena TV lica odazvala su se humanitarnoj akciji Centra za autizam u Zagrebu, tijekom koje su odmjerili snage u bacanju sjekira.

''Žustrim okršajem'' na svom Instagramu pohvalio se i Šprajc.

"Duhovi sa sekirom... Andrija Jarak i još mnogo drugih opakih bacača sjekire na #hura2019. – napisao je Šprajc u opisu fotografije koja je oduševila njegove pratitelje. – Teška artiljerija, bravo dečki – poručila im je jedna od pratiteljica.

Manifestaciji su se odazvali i HRT-ovci Nevena Rendeli Vejzović i Aleksandar Stanković, ali i brojni drugi poznati Hrvati.

Pogledajte i kamo su nestale i što rade bivše prve dame TV-a

 

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
14:40 03.06.2019.

Ponovimo gradivo(udarajte minuse slobodno):Neki komentatori stvarno nemaju što raditi..svuda su im srbi..A pitao bi ja njih(te komentatore a i one koji udaraju minuse) da li znaju koliko je hrvatskih branitelja srpske nacionalnosti i dali shvaćaju da i te ljude vrijeđajuu radi svojih prizemnih poriva i frustracija???

BI
billynik
12:16 03.06.2019.

KOja vijest?

DU
Deleted user
13:38 03.06.2019.

Neki komentatori stvarno nemaju što raditi..svuda su im srbi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije