Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosni roditelji

Zoran i Lidija Šprajc otpratili sina na maturalnu večer: 'Ponosni do neba!'

Zoran Šprajc
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
29.05.2019.
u 08:58

Sin voditelja i urednika RTL Direkta Zorana Šprajca Miron u stilu se spremio za maturalnu večer. Naime, on je drugo dijete u obitelj Šprajc. Starija sestra Franka maturirala je prošle godine, a na prvom plesu u Hotelu Westin zaplesala je s ocem.

Jedan od najcjenjenijih televizijskih voditelja i urednika Zoran Šprajc kojeg gledamo u vrlo popularnom RTL Direktu i njegova supruga Lidija Šprajc s ponosom su pokazali sina maturanta – Mirona!

Na Facebook profilu Lidije Šprajc objavljena je zajednička fotografija nje, sina Mirona i Zorana kako poziraju u izdanju za maturalnu večer.

– Još jedan maturant! Ponosni do neba! – napisala je ona.

Foto: Facebook screenshot

Inače supružnici Šprajc ponosni su roditelji troje djece – najstarije kćeri Franke te sinova Mirona i Darjana. Osvajač Večernjakove ruže priznao je svojedobno da njegova djeca ne prate RTL Direkt.

– TV je za njih medij prošlosti, ali svjesni su moje popularnosti zahvaljujući novinskim naslovnicama, komentarima njihovih vršnjaka i videoklipovima koji se vrte na društvenim mrežama. Na sreću, moja slava nije im udarila u glavu, vjerojatno jer su se rodili s mojim licem na ekranu pa im to nije ništa posebno. A i meni je mnogo važnije da se sa mnom deset sati znoje dok montiramo namještaj za njihovu sobu nego da mi se dive zato što sam neka TV zvijezda – objasnio je jednom prilikom za Večernji list i dodao kako ih ne tjera da čitaju ili gledaju vijesti.

– Internet je njihov dnevnik koji ih vodi od Australije do Amsterdama. Već sad imaju prijatelje po svijetu, a svijeta još nisu kako treba ni vidjeli. I nisam siguran koliko žele ostati u ovoj državi da bi im bilo važno što se u njoj događa. No gdje god bili, shvaćaju da su za uspjeh najvažniji rad i znanje. Čak i u Hrvatskoj. I to je najvažnije i na to sam najviše ponosan – rekao je Zoran.

Pogledajte kakve maturalne haljine su nosile naše i hollywoodske zvijezde

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar zlatko.djalog
zlatko.djalog
09:28 29.05.2019.

Koj glupa vjest,i drugi idu namaturalac pa o njima ne pišete!

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:55 29.05.2019.

Ok, svaki dan članak o jovanoviću?! Warum? Red karleuše, brene, šaulića, jovanovića, sevlije, šuputice.... Stvarno creme de la creme!.

PR
prajdali100
10:12 29.05.2019.

I ovo je neka vijest !!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije