Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivano

Zoran Šprajc: Niti sam fit niti sam katolik, ali podržite Fit katolik

Foto: Instagram
1/8
28.05.2019.
u 12:01

Urednik i voditelj RTL Direkta podržao je projekt Fit katolik koji je pokrenuo Josip Vučko s kojim inače trenira i skida višak kilograma.

U sklopu projekta Fit katolik u Maksimiru će se 1. lipnja održati grupno vježbanje, a jedan od pokretača i organizatora projekta je apsolvent  kineziologije Josip Vučko. 

Kako je istaknuo na RTL-u, želja mu je što više vjernika potaknuti da se bave tjelesnom aktivnosti i uz vježbanje u Maksimiru bit će održana i molitva te kratki govor kineziologa. 

Podršku ovom projektu dao je i Zoran Šprajc koji vježba s Vučkom.

– Pozdrav svima, evo na kraju treninga smo Zoran i ja. On je imao tešku situaciju, ugrađena su mu dva stenta i ima više od  30 kilograma viška, konzultirao je liječnike i kineziologe te nutricionista i odlučio je promijeniti svoje životne navike te je i on odlučio podržati projekt fit katolik – rekao je Vučko u videu koji je objavio na svojem Instagramu dok je vježbao sa Šprajcem.

 

 

Na to se priključio i Šprajc.
– Niti sam fit niti sam katolik, ali podržite fit katolik i ja ću doći podržati vas – poručio je voditelj i urednik RTL Direkta u videu koji je na svom Instagramu objavio Vučko. 

Ključne riječi

Komentara 21

DV
dvojnica
12:48 28.05.2019.

Dosadan si bre Jovanovicu. Ne trebas nam reci da nisi katolik. Znamo.

Avatar prahrvat
prahrvat
16:04 28.05.2019.

meni kao prahrvatu braća su uvijek draga

CJ
coric.jozo
12:49 28.05.2019.

Pusti tijelo , Dušu treniraj jarane , Duša je bitna , tijelo se sigurno vraca u prah .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije