Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekrasna ljubavna priča

Naša voditeljica i jedan od najseksipilnijih muškaraca na svijetu imaju razloga za slavlje

Foto: Instagram
1/7
08.03.2020.
u 08:34

Pedro i Iris su oboje modeli, a on je sudjelovao u velikim modnim kampanjama, a pojavio se i u Severininom spotu za pjesmu "Tutorial".

Hrvatska voditeljica Iris Cekuš koja već drugu godinu za redom vodi emisiju IN magazin zajedno s Markom Mrkićem, slavi četvrtu godišnjicu braka s modelom Pedrom Soltzem. 

1/9

- Prije četiri godine vjenčali smo se 'na papiru' i danas nam je godišnjica braka, ali ona koju ja smatram pravom godišnjicom nije danas, već je to dan kada smo prvi put bili na spoju. Tada sam znala da si ti onaj pravi! Uvijek je lijepo kada možemo nešto proslaviti, tako da sretna ti godišnjica ljubavi, i gdje mi je cvijeće? - napisala je voditeljica na Instagramu, a Pedro je također na svom Instagramu podijelo zajedničku fotografiju uz dirljivi opis.

- Zahvalan sam što sam te upoznao tijekom svog životnog putovanja. Ovo je prekrasna ljubavna priča. Prava ljubavna priča s najboljim sastojcima koje možemo imati. Imali smo toliko izazova, ali i puno predivnih trenutaka. Vjerojatno to i jest sve što možeš očekivati od prave ljubavne priče: san i realnost nisu izmiješani, već dobro funkcioniraju. Svoju priču gradimo pomoću osmijeha, suza, znoja i ljubavi. Hvala ti što je ispisuješ sa mnom - napisao je on. 

Pedro i Iris su oboje modeli, a on je sudjelovao u velikim modnim kampanjama, a pojavio se i u Severininom spotu za pjesmu "Tutorial". 

Ključne riječi

Komentara 5

KR
kruti136
09:29 08.03.2020.

ali stvarno, TKO su ovi?????

GE
george34
09:49 08.03.2020.

Je li ovo nekakva igra pogađanja? Što su ovi? Koji?

RO
RogaBabaroga
09:48 08.03.2020.

jupi, jupi! al nemam pojim tko su ovi!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije