Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženim sina

Nakon šokantnog otkrića Marko je izbacio Draganu iz showa

Foto: Nova TV
1/16
16.05.2018.
u 10:24

Dok su Marko i Dragana bili na spoju, djevojke su izvele mamu Anu u šetnju kako bi joj priopćile da Dragana ima nekoga izvan showa.

Nakon što je ponovno odradio sve spojeve s djevojkama, Marka je nešto kopkalo u pogledu Dragane te ju je odlučio ponovno izvesti na spoj kako bi potvrdio ili odbacio svoje sumnje.

Dok su Marko i Dragana bile na spoju, djevojke su izvele mamu Anu u šetnju kako bi joj priopćile saznanje da Dragana ima nekoga izvan showa. „Apsolutno je to dvolično s njene strane. Uvijek je poricala da ima bilo koga. Govorila je da je došla s namjerom da upozna Marka i uvijek je vrlo striktno tražila da joj Marko kaže što namjerava“, bila je šokirana mama Ana te zaključila: „Ja mislim da je ona vidjela u Marku biznismena i nekoga tko ima puno love. Meni je nje žao jer tako se ponašati nije odlika nekog dobrog čovjeka.“

Marku nije puno trebalo pa je vrlo brzo poručio Dragani: „Danas ideš ća, ne bih mogao vidjeti sebe kraj tebe u životu.“ Markove su riječi na trenutak iznenadile Draganu, koja očito nije očekivala da je sljedeća za eliminaciju, no na kraju mu je rekla: „Drago mi je da idem. Čak mi je malo dosadilo biti tu. Apsolutno nisi moj tip.“ Marko je priznao kako je ipak očekivao malo težu reakciju od nje. „Mislim da je uključila svoj obrambeni mehanizam. Da sam joj rekao da ostaje i da među nama nešto ima, vjerujem da bi rekla pa da, ja imam neki osjećaj za tebe. To je priča“, zaključio je Marko, a Dragana je izjavila: „Muško k'o muško, lupeta gluposti. Mora nekoga izbaciti, mora nekoga ostaviti.“

Nakon što je izbacio Draganu iz showa, Marko je odveo Nives na večeru u restoran, a čim se serviralo predjelo, Nives je pokazala određeno negodovanje. Kako kaže, ne voli tartar, odnosno sirovu hranu, no na Markov nagovor ipak je odlučila probati. „To je očito, ona će napraviti sve da ostane, pojesti friško meso, pojesti gluten. Da je to neka pašteta i bijela riža, onda ne bi, ali svaka joj čast.“, rekao je Marko kojega je iznenadilo Nivesino uživanje u tartaru. „Meni je baš drago ne samo da ga je probala nego je uzela još i još...“, dodao je.

Kod Avdića se odvijala prava drama na eliminacijama. Dok je Adnan bio na ručku s Karolinom, mama Merima iskoristila je priliku za razgovor s Teom. Najprije ju je pitala je li se poljubila s Adnanom, a zatim ju je zanimalo ima li kakve osjećaje prema njezinu sinu i vidi li se s njim. „Veza s njim – ne, zapravo što dalje“, odgovorila joj je Tea. Kada se Adnan vratio, okupio je sve djevojke kako bi im priopćio da je imao na umu izbaciti Teu, no ipak će to biti Tamara. Mama Merima pokušala je uložiti veto na izbacivanje Tamare, a potom je uslijedila žustra svađa između njih dvoje. Nakon što su se tenzije smirile, Merima mu je rekla da ostavi Tamaru jer joj je Tea priznala kako se ne vidi s njim u finalu. Na kraju je Adnan pristao na majčinu molbu.

„Ovaj cjelokupni igrokaz bio je pričaj, pričaj, pričaj, a priče nema“, izjavila je Tea kroz suze i napustila show. Kod Elvisa na eliminacijama nije bilo suza, a iako je znala da će biti sljedeća izbačena, naročito zbog uvreda prethodnog dana, Nikolina je priznala kako joj je ipak žao što neće nastaviti druženje.

„Elvisu ne zamjeram što me izbacio jer nije moj tip dečka, baš nimalo“, kazala je Nikolina. Na samom kraju bila je poprilično oštra: „Za cure jedino imam poruku da se neće usrećiti s Elvisom jer on nije dovoljno muško. Elvisu najviše sreće želim s njegovom
mamom.“ Igorove djevojke ustvrdile su da Igor ne pokazuje veće simpatije ni prema jednoj djevojci te se jednako odnosi prema svakoj od njih, što im ne ukazuje na to koja bi mogla biti eliminirana. Bez imalo drame i okolišanja, za vrijeme ručka Igor je obznanio da je Loredana ta koja neće nastaviti ovu avanturu.

„Lori ima neka tradicionalna uskogrudna razmišljanja koja mi možda nisu u tom trenutku sjela. Zbrojio sam ono što mi ne odgovara i to je u ovom trenutku presudilo“, objasnio je Igor. Što kandidate i njihove djevojke očekuje u sljedećim epizodama, ne propustite doznati!

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije