Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neželjeni gosti

Obitelj Meghan Markle nepozvana došla na kraljevsko vjenčanje

Foto: Reuters/Pixsell
16.05.2018.
u 08:26

Tracy je još ranije izjavila za američke medije kako nije dobila pozivnicu za kraljevsko vjenčanje te priznala kako buduću princezu nije vidjela 20 godina. Ipak, Tracy će prisustvovati vjenčanju, ali kao reporterka jedne američke televizijske kuće

Šira obitelj Meghan Markle, odnosno njena šogorica Tracy Dooley, pojavila se sa svojim sinovima u Londonu nekoliko dana prije kraljevskog vjenčanja unatoč tome što nisu pozvani na ceremoniju. 

Tyler koji ima 25 godina i Thomas, star 26 godina, djeca su koje Tracy Dooley ima iz braka s Meghaninim polubratom. Tyler je sa sobom poveo i djevojku Sandru Bazan.

Tracy je još ranije izjavila za američke medije kako nije dobila pozivnicu za kraljevsko vjenčanje te priznala da buduću princezu nije vidjela 20 godina. Ipak, Tracy će prisustvovati vjenčanju, ali kao reporterka jedne američke televizijske kuće.

Događaji sa šogoricom dolazi tek par dana nakon problema koje je izazvao njen otac za kojeg se spominje kako ne želi doći na vjenčanje i po tradiciji voditi kćer do oltara.

Komentara 5

BI
binki
09:47 16.05.2018.

Jrsu li zvali kraljicu balkana?

DU
Deleted user
09:22 16.05.2018.

Nedopustivo skandalozno....

DU
Deleted user
09:35 16.05.2018.

Vrijeme je za propast dinastije...potomci postaju neposlušni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije