Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POP-ZVIJEZDA

Sjećate li se Sabrine i njezina hita 'Boys'? Još uvijek izgleda fenomenalno!

Sabrina Salerno
Foto: Screenshot
1/4
15.05.2018.
u 17:40

Nakon uspjeha pjesme "Boys", Sabrina se dugo borila s depresijom, a život na selu s obitelji donio joj je mir. Nekoliko puta pokušala se vratiti na scenu, a zanimljivo je da je 2010. sa Samanthom Fox snimila pjesmu "Call Me", obradu velikog hita grupe Blondie.

Ako ste odrastali u 80-im godinama prošlog stoljeća, onda ste spot za Sabrininu pjesmu "Boys" vidjeli mnogo puta.

Sabrina Salerno bila je talijanski odgovor na Samanthu Fox, a spot u kojem joj bujne grudi ispadaju iz tijesnog kupaćeg kostima postao je legenda popkulture.

Premda je nakon pjesme koja je došla na prva mjesta mnogih europskih top lista izdala još nekoliko singlova, danas je svi pamte samo po tom jednom hitu.

 

Another story .. another song.. #studio #spanglish #spain #espanol #english #sabrinasalerno

A post shared by Sabrina Salerno (@sabrinasalernofficial) on

Nakon uspjeha pjesme "Boys" Sabrina se dugo borila s depresijom, a život na selu s obitelji donio joj je mir. Nekoliko puta se pokušala vratiti na scenu, a zanimljivo je da je 2010. sa Samanthom Fox snimila pjesmu "Call Me", obradu velikog hita grupe Blondie.

Nedavno je proslavila 50. rođendan i još uvijek izgleda fenomenalno. Na Instagramu je prati 106 tisuća ljudi, koje često počasti fotografijama u kupaćem kostimu.

 

Si riparte con la palestra..#mensanaincorporesano #😩

A post shared by Sabrina Salerno (@sabrinasalernofficial) on

– Ne postoji stvar koja me više razgali od Sabrine u bikiniju – napisao joj je jedan obožavatelj kad je prošlog ljeta objavila nekoliko fotografija na bazenu.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
18:24 15.05.2018.

Koliko vremena smo nas dvoje proveli zajedno..zapravo ja i njene slike i desnica....to su bila vremena...

MA
Majur
18:22 15.05.2018.

Znači još uvijek komad...imao sam kao klinac tada već ukusa:))))

BM
branko.mihalic1
18:14 15.05.2018.

komad ostaje komad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije