Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Allo 'Allo!

Sjećate li se seksi Helge i Herr Flicka? Ovako izgledaju 36 godina poslije

Foto: Youtube Screenshot
1/9
14.05.2018.
u 11:59

Kim Hartman dobila je status seks-simbola zahvaljujući ulozi Helge, a godinama je s Richardom Gibsonom, koji je glumio Herr Flicka, nastupala po kazalištima diljem Europe i zajedno su izvodili skečeve i pričali o svojim karijerama.

Jedna od najpopularnijih britanskih humorističkih serija iz 80-ih i s početka 90-ih zasigurno je bila serija 'Allo, 'Allo!

Serija koja je  ismijavala Drugi svjetski rat bila je omiljena i hrvatskim gledateljima pa se reprize uvijek dočekuju s oduševljenjem. Snimana je deset godina, od 1982. do 1992. godine, a među likovima koji su nasmijavali gledatelje bili su i Helga Geerhart i Herr Flick. Helga, koju je odlično utjelovila Kim Hartman, bila je poznata po tome što se voljela razodijevati i pokazivati svoje seksi donje rublje, a najčešće je to radila kako bi zavela Herr Flicka, koji je bio poznat po specifičnom hodu i tome što je u svakoj rečenici koristio pridjev gestapovski.

Foto: NISYND/Pixsell

Prošlo je 38 godina od prikazivanja serije zbog koje je Kim Hartman stekla status seks simbola, a zadnjih nekoliko godine 66-godišnja Kim više  se ne bavi glumom, ali rado se sjeća perioda u kojem je glumila Helgu.

– Helga je bila ambiciozna i htjela je biti Hitlerova djevojka ili čak špijunka u stilu Mate Hari. No, kao i svi Nijemci u seriji, nije bila sposobna za takvo nešto. I Helga i ja voljele smo glumiti seks-simbol. Bilo je zabavno i opuštajuće – rekla je jednom Kim. S Richardom Gibsonom koji je glumio Herr Flicka godinama je u kazalištima diljem Europe izvodila skečeve i na pozornici su pričali o svojim karijerama.

Kim je u braku s glumcem Johanom Nolanom, s kojim ima sina Toma i kćer Mirandu. Na Kim i Richarda nedavno je naletio glumac John Challis i ovjekovječio taj trenutak. 

 

 

  

Komentara 66

II
iifever2
12:53 14.05.2018.

kakva serija je to bila... danas je zbog tkz politicke korektnosti vjerojatno ne bi ni snimili

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
12:46 14.05.2018.

Koja je to pišurija bila ods serije! :) Sada Filipović i Hdžihafisbegović pokušavaju to isfurat na balkanski način al nema šanse!

AU
austrougarskigeneral
21:30 14.05.2018.

ostarili su .helga je bila vatrena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije