Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
devastirani su zbog situacije

Nakon kritika, Brooklyn i Nicola su otkrili što će napraviti s novcem koji su dobili za vjenčanje

Brooklyn Beckham & Nicola Peltz
Foto: Instagram screenshot
1/8
15.04.2022.
u 13:23

Na vjenčanje je navodno potrošeno čak 4 milijuna dolara (27 milijuna kuna), a mnogi su na društvenim mrežama komentirali kako je njihova rastrošnost nepojmljiva te kako su pokazali kako nemaju nimalo sluha za situaciju u svijetu i rat u Ukrajini gdje se mnogi bore kako bi preživjeli.

Brooklyn Beckham (23), najstariji sin bivšeg nogometaša Davida Beckhama i spajsice Victorie Beckham oženio je na Floridi za glumicu Nicolu Peltz (27). Glamurozna ceremonija održana je na imanju obitelji Peltz, a proslavi su prisustvovala brojna poznata imena poput Eve Longorije, Mel C, Serene i Venus Williams, Marca Anthonyja, Jordana Brewster i Gordona Ramsayja. 

Na vjenčanje je navodno potrošeno čak 4 milijuna dolara (27 milijuna kuna), a mnogi su na društvenim mrežama komentirali kako je njihova rastrošnost nepojmljiva te kako su pokazali kako nemaju nimalo sluha za situaciju u svijetu i rat u Ukrajini gdje se mnogi bore kako bi preživjeli.

Novopečeni supružnici sada su se oglasili na tu temu, a otkrili su kako su već prije vjenčanja molili uzvanike da uplate sredstva za pomoć Ukrajini.

-Moj otac već je pričao o toj temi u svom govoru na mom vjenčanju. Brooklyn i ja smo devastirani zbog situacije u Ukrajini i stoga nismo prihvatili darove na vjenčanju, nego smo gostima rekli da doniraju na link koji stavljam i ovdje- napisala je Nicola.

Podsjetimo, Brooklyn i Nicola potpisali su predbračni ugovor, ali ne samo kako bi se zaštitilo bogatstvo slavnog nogometaša. Bogatstvo Brooklynovih roditelja Davida i Victorije procjenjuje se na 380 milijuna funti (skoro 3.5 milijardi kuna), ali je bogatstvo obitelji Peltz procijenjeno na 4 puta veću cifru. Njezin otac Nelson Peltz je američki financijer čije se bogatstvo, prema Forbesu, procjenjuje na 1.7 milijardi dolara.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

Komentara 1

Avatar Idler
Idler
14:07 20.04.2022.

....devastirani ??? Isto kak i na drugom članku "putnici" 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije