Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda showa

Maca iz ŽNV se pohvalila novim imidžem, a obožavatelji oduševljeni

Foto: Instagram
1/4
15.01.2020.
u 18:18

Marijana Džolić iz showa "Život na vagi" jedna je od omiljenih sudionica RTL-ovog showa koja redovito svoje pratitelje nasmijava objavama.

Jedna od najsimpatičnijih i najveselijih sudionica zadnje sezone showa "Život na vagi" bila je Marijana Džolić koji svi od milja zovu Maca.

Kada je izašla iz showa vaga je pokazala kako je show napustila s 30 kilograma manje, Maca je nastavila i nakon showa svoj put do idealne težine. Nakon showa otvorila je i Instagram profil a koliko je postala popularna u showu dovoljno govori i činjenica kako je u mjesec dana od otvaranja profila stekla preko 20 tisuća pratitelja.

Često objavljuje video snimke susreta sa sustanarima iz showa, a nasmije svoje obožavatelje i video snimkama svojih jelovnika. - Da mi je netko prije par mjeseci rekao da ću jesti dvopek i tunu rekla bi mu da je lud. Ko bi reko čuda da se dese pa da Maca tunu donese - pjeva  Maca u videu. Sada se pohvalila i novim imidžem. Naime, promijenila je frizuru i oduševila je svoje obožavatelje.

 

 

- Maco predivna si. Prelijepa si. Prekrasna izvana i iznutra - poručili su joj pratitelji. 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
marli
16:57 21.01.2020.

"Obožavatelji" ??? Mislim da tko god je napisao ovu riječ u članku peeeeeeep (cenzura) što mislim o dotičnom. Ovo nema veze više s ničim.

BE
berija
18:31 15.01.2020.

Ma, prekrasno! Znao sam da mi nešto u životu nedostaje. Sad, kad sam vidio i ovu vijest, moj život ponovo dobiva puni smisao. Još ovakvih vijesti, molim vas, što prije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije