Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova žena

Savršeni nije htio vezu, a ona za inat promijenila imidž i pozirala u grudnjaku

Foto: Instagram
1/6
10.01.2020.
u 12:23

Rojs je postala plavuša, a fotka na kojoj je u laganom ogrtaču i grudnjaku nastala je na snimanju njezina novog spota.

Pjevačica Nuša Rojs iz Slovenije, koju su mnogi zapazili u showu ''Gospodin savršeni'', a čija romansa s Mijom Matićem na kraju nije uspjela, objavila je novu fotografiju na društvenim mrežama i pohvalila se novom bojom kose.

Rojs je postala plavuša, a fotka, na kojoj je u laganom ogrtaču i grudnjaku nastala je na snimanju njezina novog spota.

 

Podsjetimo, mnoge je šokiralo kada su Mijo Matić i Nuša Rojs prekinuli nakon showa. Na početku je sve bilo idilično i Nuša nije mislila da će stvari biti tako savršene. Dolazila je Miji u posjet u Zagreb i on ju je upoznao sa svojim prijateljima.

Nuša je razmišljala o prihvaćanju jedne poslovne ponude u Zagrebu i u tom trenutku odnos s Mijom se promijenio.

– Kao da se prestrašio, odjednom mi nije više pisao poruke svaki dan i onda se javio i kazao kako je bolje da se ne viđamo više i da ne želi da budem povrijeđena – rekla je Nuša. 

 

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
23:17 13.01.2020.

Mijo se kak i njegov prethodnik nakon emisije vrnul...svomu dečku 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije