Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugogodišnji pravni spor

Kraj sudske bitke! Kićina 'crna žena' slavi: 'Miroslav Ilić je otac mom sinu!', nakon presude oglasio se i pjevač

Foto: Antonio Ahel/PIXSELL
1/9
26.05.2022.
u 18:50

- Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavlje. Stigla je sudska odluka! Da, Miroslav Ilić i Devin Antonović SU OTAC I SIN - započela je Mirjana Antonović svoju objavu, a potom i zahvalila svima koji su joj pružali podršku proteklih godina.

Sudska trakavica između pjevača Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavnice Mirjane Antonović konačno je dobila sudski epilog. Sud u Srbiji donio je presudu u kojoj stoji da je njezin sin Devin biološki sin Miroslava Ilića.  

Nakon duge i mukotrpne sudske bitke Mirjana je na društvenim mrežama otkrila da je sud presudio u korist njezina sina Devina kojeg Ilić nije htio priznati. 

- Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavlje. Stigla je sudska odluka! Da, Miroslav Ilić i Devin Antonović SU OTAC I SIN - započela je Mirjana svoju objavu. 

- Mi smo danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i jako smo zadovoljni. Zahvaljujemo našim svjedocima, našem izvrsnom odvjetniku Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijima koji su sve pratili, često se satima  smrzavali  i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da ustrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobjeda već pobjeda svih majki i djece Srbije. Onaj kome se ne sviđa ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmijeni ovaj zastarjeli zakon za DNK, koji je usmjeren protiv razvoja srpskih obitelji i srpskog društva. Uvijek sam htjela i vjerovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i drago mi je što se nisam razočarala. Puno vam se zahvaljuje i neizmjerno vas voli vaša Mirjana - poručila je Antonović u svojoj objavi na Facebooku.

Podsjetimo, Mirjana koju je pokojni Kićo Slabinac opjevao u svojoj popularnoj pjesmi  već godinama tvrdi kako je otac njezina sina popularni pjevač Miroslav Ilić. Devin je svojedobno sudu u Beogradu priložio svoj DNK, dok Ilić to nikako nije htio učiniti i zato su se prije nekoliko mjeseci opet susreli na sudu. Antonović je u listopadu prošle godine otkrila  kako se u cijelom slučaju dogodio i obrat jer je Devin tužio i nju. – Devin je odlučio tužiti i mene i Miroslava kad je doznao istinu. Na sudu sam i da se branim i da pružim sinu podršku. Nisam tu da promoviram knjigu niti da tražim publicitet. Oni koji imaju više informacija o meni znaju da sam sve to mogla u mnogo mlađim godinama – rekla je krajem listopada Antonović. Cijeli slučaj traje oko 14 godina kada je Antonović počela s prvim optužbama na sudu i kada je tražila od pjevača da i zakonski prizna njihova sina.

Inače, nakon što je vijest o presudi objavljena u srpskim medijima oglasio se i Miroslav Ilić. Novinari su ga upitali za komentar, a on o sudskoj odluci nije htio govoriti. 

Gledam utakmicu - rekao je Miroslav za Telegraf.rs, a na inzistiranje novinara samo je ponovio: 'Hoću gledati utakmicu, sunce moje'. 

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

 

Ključne riječi

Komentara 18

ZA
zagabria7
19:40 26.05.2022.

Ljubavni trokut, nemoralna žena i Kićo kao glavni naivac

SV
Sveznadar
19:52 26.05.2022.

I ona je bila radoznala ko je otac.

Avatar Storm95.
Storm95.
18:55 26.05.2022.

I? Da niste pogrešili domenu na kojoj objavljujete? Skreni na sr i tamo piši o sr...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije