Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
održan izbor u Zagrebu

Maria iz 'Savršenog' ipak nije postala Kraljica, ali je osvojila posebnu titulu

Foto: Promo
1/17
26.05.2022.
u 16:14

Titulu Prve princeze osvojila je Ana Lambaša, titula Druge princeze pripala je Ani Bakula, za Kraljicu osobnosti izabrana je Marija Magdalena Buntak,Kraljica medija je Maria Horvat, bivša natjecateljica showa 'Gospodin Savršeni'

Irena Jakičić izabrana je za novu Kraljicu Zagreba u prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Lentu i cvijeće uručio joj je Zvonko Popović, predsjednik ocjenjivačkog suda žirija, a krunu joj je predala bivša Kraljica Zagreba Lucija Bagić. Na svečanoj manifestaciji među jedanaest finalistica iz Zagreba i okolice, Irena je osvojila najviše simpatija članova žirija.

Predsjednik ocjenjivačkog suda žirija bio je Zvonko Popović vlasnik tvrtke Kannan, kralj čipsa, a uz njega  su u žiriju bili i Veljko Kajtazi potpredsjednik saborskog odbora za obitelj, mlade i sport i sabosrski zastupnik, Josip Grubeša ministar pravde Bosne i Hercegovine, Juraj Mihaljević vlasnik Iločkih Podruma, kralj hrvatskih vina , Paško Dodić vlasnik zlatarne Dodić, prof. dr. Krešimir Rotim naš najpoznatiji neurokirurg, vlasnik Specijalne bolnice Neurospine, Pavao Grmuša vlasnik tvrtke SeMark, Iva Damuggia predstavnica Turističke zajednice Grada Rovinja i domaćina Finalnog izbora Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta 2022. koji će se održati 29.11.2022. u hotelu Lone u Rovinju, Zoran Veir naš poznati kirurg plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, Sanja Faber predstavnica austrijskog brenda Högel u Hrvatskoj, predsjednica Kraljice Hrvatske Natalija Brkić.

Uz okrunjenu kraljicu, još je nekoliko djevojaka imalo razloga za slavlje. Titulu Prve princeze osvojila je Ana Lambaša, titula Druge princeze pripala je Ani Bakula, za Kraljicu osobnosti izabrana je Marija Magdalena Buntak, Kraljica fotogeničnosti je Maja Haramustek, Kraljica medija je Maria Horvat, Kraljica elegancije Josipa Hadrović.

Foto: Arena Hospitality Group

U prepunoj dvorani, finalistice su tokom večeri prošetale u nekoliko izdanja: prelijepim i raskošnim vjenčanicama, svečanim haljinama  te kupaćim kostimima modne Mnogobrojna publika, osim u pogledu na ljepotice, uživala je u vrhunskom programu. Kroz svečanu noć odluke posjetitelje su vodili lijepa i zabavna Doris Pinčić i svima dobro poznati voditelj Mario Sedmak, a između biranja pobjednice uživali smo u nastupu istaknutih zvijezda estrade Ivan Zak, Tara Šušelj i Luka Basi, te plesne skupine Megablast.

Novoizabrana Kraljica Zagreba Irena Jakičić sudjelovat će na finalnom izboru za Kraljicu Hrvatske 2022., koji će se održati 29, studenog ove godine u prekrasnom gradu Rovinju u hotelu Lone. A prvi put se javnosti predstavila i prerezala tortu u kavani Lisinski - Hemingway Bar.

Foto: Arena Hospitality Group
Kraljica Hrvatske je najstariji izbor ljepote te prvi i jedini za kojeg je najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, „Iločki podrumi“, proizvela vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“. Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno su najavili kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Hrvatsku i grad Zagreb.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije