Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sasvim drugi izgled

Ella Dvornik pokazala koliko joj se tijelo transformiralo u zadnjih godinu dana: 'Nisam požalila ni trena'

Ella Dvornik
Foto: Instagram
1/6
26.05.2022.
u 15:35

Ispod fotografije koju je objavila na Instagramu javila joj se i mama Danijela, koja također intenzivno vježba i napisala joj je: Bravo ljube, tako treba.

Ella Dvornik na Instagramu često dijeli fotografije iz teretane i hvali svoju trenericu koja ju je dovela u fit formu, a sada godinu dana nakon što je krenula s vježbanjem podijelila je i fotografiju kako je izgledala kada je počela s treninzima i kako izgleda sada.
- Strong girl summer, vrijeme je da se ubacimo u 5 brzinu. Još malo pa će biti točno godinu dana od kad sam krenula trenirati. Krenula sam točno 30.07 usred ljeta što nije baš tipično, al nisam požalila ni dana. - napisala je na Instagramu i u storyjima koje je objavila kasnije dodala je kako su joj noge najdraži dio ove transformacije te je u šali dodala: Curke ako treba nekoga otkotrljati mogu cc 120 kila mužetine porazbacati okolo. 

Ispod fotografije koju je objavila na Instagramu javila joj se i mama Danijela, koja također intenzivno vježba i napisala joj je: Bravo ljube, tako treba. Ellini pratitelji su pohvalili njezin izgled i napisali joj kako odlično izgleda nakon ovako brutalne transformacije.
Jednom prilikom prije nekoliko mjeseci Ella je podijelila i fotografiju iz vremena kada je bila tinejdžerica i kada je imala 42 kilograma i napisala je kako se u tom vremenu izgladnjivala kako bi došla do željene težine, a sada je počela jesti kako bi dobila tijelo kakvo želi. 

 

- Pa evo da vam objasnim što se tu dešava. Ja istovremeno gubim kilograme i gradim mišiće. Nije mi cilj biti 42 kile s krevetom, prošla su me vremena kad sam mislila da je mršavo super, međutim da bi izgradila tijelo kakvo želim, moram smanjivati i postotak masti u tijelu. To se radi istovremeno. Ja sam daleko od cilja, a cilj nije da budem štapić, cilj je da budem jača. I iako sam manja sa kilama, ako nastavim ovako radit, kile će krenuti gore, ali one dobre kile, kile koje i želim tako da vjerovali ili ne, sad moram jest više nego što sam ikad prije jela i vjerujte mi to mi je teže od odlaska na trening. - objasnila je Ella kada je počela s treninzima. 

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

 

Ključne riječi

Komentara 4

KO
kompakt
15:50 26.05.2022.

Jeli se dedo vratio iz Londona,ima li za kartu.

SA
SarumanovBrat
16:58 26.05.2022.

Uvijek ćeš biti emosica sa škrbavim zubima

RE
Renama
21:33 26.05.2022.

Nema pametnijeg posla....baš me zanima kakvu je školu završila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije