Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Ivan šokirao goste: 'Sve tragedije dogodile su mi se na isti datum, čudo je da sam uopće živ'

Foto: RTL
1/5
26.05.2022.
u 17:39

Jučerašnji domaćin pripremio je šaroliko predjelo s mesnim i ribljim delicijama, za glavno jelo je ponudio kozletinu i teletinu te krumpir i povrće pod pekom, a za desert tradicionalnu dalmatinsku slasticu rožatu te oduševio svoje goste

U jučerašnjoj epizodi showa 'Večera za 5 na selu' ekipu s Korčule ugostio je Ivan (70). Za svoju večeru osvojio je visokih 39 bodova, a iako nije prešao u vodstvo goste je oduševio. Dok je pripremao večeru, domaćin je otkrio niz zanimljivih detalja iz svog života. Jedan od njih je i da mu se loše stvari u životu događaju uvijek na isti datum.

-  Ja sve što sam imao, ajmo reći, tragedije, dogodile su mi se uvijek 1. prosinca - započeo je. - Naime, 1. prosinca odrezao sam si prste, tada sam imao 15 godina. Onda sam 1. prosinca pao u brod s devet metara visine i ostao živ. E sad, 1. prosinca zatvorili su me u tank od goriva, dizela. Čudo je kako su me pronašli i kako sam ostao živ. Isto tako, 1. prosinca u Balboi su me skoro pojeli morski psi. Meni je taj 1. prosinca zapravo rođendan - dodao je. 

Domaćin je tijekom pripreme večere otkrio i neke lijepe detalje iz svog života. Ivan je po struci strojni tehničar, dugi niz godina je radio u brodogradnji, a otvorio je i prvu agenciju za nekretnine na otoku. Nakon toga otvorio je i firmu s informatičkom opremom, a pokrenuo je i seosko gospodarstvo u kojem je bio zadužen za pripremu autohtonih jela

Dodajmo da je jučerašnji domaćin za svoje goste pripremio šaroliko predjelo s mesnim i ribljim delicijama, za glavno jelo je ponudio kozletinu i teletinu te krumpir i povrće pod pekom, a za desert tradicionalnu dalmatinsku slasticu rožatu. Na ovotjednoj tablici poretka, trenutno je u prednosti Ines koja je kuhala u utorak i koja ima maksimalnih 40 bodova, a svoje kulinarsko umijeće još trebaju pokazati Milivoj i Nikša.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije