Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ZELAND

Komičar Jimmy Carr izazvao ljutnju zbog šale o potresima

Jimmy Carr
Foto: Press Association/PIXSELL
1/2
23.01.2018.
u 17:54

Bio sam u Napieru razorenom u potresu - ponovno je izgrađen - prekrasan grad. Bio sam u Christchurchu razorenom u potresu - ponovno je izgrađen - prekrasan grad. "Sad sam u Dunedinu. Kažem vam da ovom gradu najviše treba... - napisao je Carr

Britanski komičar Jimmy Carr  izazvao je u  utorak ljutnju Novozelanđana kad se našalio da bi i najstarijem gradu trebao potres da bolje izgleda.

"Bio sam u Napieru razorenom u potresu - ponovno je izgrađen - prekrasan grad. Bio sam u Christchurchu razorenom u potresu - ponovno je izgrađen - prekrasan grad", napisao je na Twitteru komičar koji je dosad dva puta nastupio i u Zagrebu.

"Sad sam u Dunedinu. Kažem vam da ovom gradu najviše treba...".

Potres jakosti 6,3 razorio je veći dio središta Christchurcha 2011. i odnio 185 života a potres 1931. u zaljevu Hawkes u kojem je poginulo 256 osoba ostaje najsmrtonosnijim potresom na Novom Zelandu.

Dok su mnogi prihvatili njegovu šalu drugi su ocijenili da je uvredljiva i neprimjerena.  

“Stari, uranio si”, napisao je jedan korisnik Twittera.  “Neki od nas preživjeli su te potrese. Previše nas nije. Nemoj se šaliti s tragedijama posebno onima koje nisi iskusio”.

Komičar poznat po uvredljivom humoru trenutno je na turneji po Novom Zelandu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije