Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u stanu

Jelena Veljača javila se nakon potresa i otkrila što radi: 'Ono kad imaš debele štokove'

Foto: Instagram
1/9
07.01.2021.
u 22:00

-Ono kad imaš debele štokove pa #family i #party stanu ispod istih za svaki slučaj - napisala je Veljača u opisu fotografije na kojoj pozira s prijateljicom.

Potres magnitude 3.8 prema Richteru ponovno je u četvrtak nešto iza podne zatresao Hrvatsku. Epicentar je bio 6 km jugozapadno od Petrinje, a osjetio se i u Zagrebu.  Nedugo nakon potresa na svom se Instagramu oglasila i Jelena Veljača i otkrila kako provodi vrijeme u svom stanu.

- Ono kad imaš debele štokove pa #family i #party stanu ispod istih za svaki slučaj - napisala je Veljača u opisu fotografije na kojoj pozira s prijateljicom.

"Btw, znaš li da je sad bio potres. Ja sam se skoro okrenula i vratila u Prilaz", komentirala joj je zatim prijateljica s fotografije.

" Znam, ali se u Gundulićevoj nije osjetio. Ti jesi?", odgovorila je Jelena i dodala: "Štokovi zauvijek!"

Foto: Instagram screenshot

U komentarima se javio i glumac Marko Petrić koji se u šaljivom tonu nadovezao "nađimo se kod nosivog".

Inače, Jelena je nakon razornog potresa prošli tjedan obožavateljima otkrila kako je u spavaćici trčala po zelenom valu kako bi došla do svog djeteta. - Trčala sam nakon potresa preko cijelog zelenog vala do svog djeteta, u spavaćici, bez daha. ne znam koliko je to trajalo, ali meni je bila najgora i najstrašnija vječnost mog života dok ju nisam prvo čula pa zagrlila. Roditelji, znam da ne spavamo noćas. Nek nam bog, svemir ili što god kome treba u ovom trenu da snage da još jednom prodišemo i povjerujemo da se može živjeti mirno i sigurno - kazala je Veljača u objavi na Instagram uz potresne fotografije iz Petrinje.

Na svojim Instagram pričama pozvala je tada na zajedništvo i na donacije Zakladi Solidarna koja pomaže svim prikupljenim sredstvima. Podsjetimo, Jelena je u ožujku ove godine nakon potresa u Zagrebu odselila s kćerkom Lenom kod tadašnjeg dečka, direktora prodaje RTL-a Ivana Gale i kod prijateljice Ive Radić jer ostanak u stanu nije bio siguran. U rujnu je potvrdila vezu s novim partnerom, Vitom Turšićem, inače bivšim savjetnikom Kolinde Grabar Kitarović.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
0svetnik Ernesta Fulira
23:33 07.01.2021.

Nepodojena glupava bahata kokoshko, treba te lancem svezati za štok neke od zgrada u centru Petrinje i pustiti tako 24sata... ne bi ti vishe nikad palo napamet s.rati o nekim tobozhe “shokovima” koje prozivljavas... domet tvog “shoka” je trcanje u spavacici u podne preko zelenog vala i teshki shok kad ti se od potresa prolije koktel po bijeloj koznoj garnituri... mrsh gnjido jedna, idi onoj majci u Petrinji sto je izgubila kcer objasni kako si “shokirana” s frendicom ispod shtoka u Gundulicevoj... kozo jedna blentava praznoglava... zivot nije igrokaz... idi u sela oko Petrinje vidi malo sta je zivot...

SE
sennaking
23:37 07.01.2021.

Jako je vazno.Mozda od zivotne vaznosti sta neka veljaca radi.?????????Alo si ti nenormalno normalan?Koga nevazna osoba zanima?????????!

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
23:21 07.01.2021.

Je li drugarica još u pidžami ili se u međuvremenu obukla? Koja tragedija dotične, ma ovi u Hrvatskoj Kostajnici, Strašniku, Petrinji, Sisku samo glumataju. Dajte nam više vijesti o njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije