Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolest je bila jača

Majka preminule 27-godišnje influencerice neutješna: 'Moje srce je slomljeno, borila se do kraja'

Foto: Instagram
1/5
07.01.2021.
u 11:17

Cheyann se dugo borila s rakom jajnika, a ovaj tjedan izgubila je bitku s tom teškom bolesti. U bolnici je završila zbog problema s jetrima i trbuhom početkom prosinca i nije se uspjela oporaviti. Zloćudni je tumor već jednom pobijedila, no bolest se nedavno vratila.

Fitness influencerica Cheyann Shaw preminula je u 28. godini. Cheyann se dugo borila s rakom jajnika, a ovaj tjedan izgubila je bitku s tom teškom bolesti. U bolnici je završila zbog problema s jetrima i trbuhom početkom prosinca i nije se uspjela oporaviti. Zloćudni je tumor već jednom pobijedila, no bolest se nedavno vratila. 

Objava na Instagramu potvrdila je tužnu vijest. 

"Teška srca javljamo da je naša predivna djevojka Cheyann pozvana kući u nebo", stoji u objavi. 
Nakon Cheyannine smrti javila se i njezina majka Darci Clark. 

"Moje srce je slomljeno. naša djevojčica izgubila je dugu bitku s rakom jajnika. Borila se do kraja. Ona je prava ratnica. Nedostajat će nam i zauvijek će nam biti u srcima", kazala je. 
Influencerica je u studenome prošle godine svojim pratiteljima kazala kako je završila s kemoterapijom, da više nema rak i da njezine društvene mreže više neće biti pune objava o bolesti. Nekoliko tjedana kasnije objavila je kako je u bolnici završila zbog trbuha. 

"Jako je natekao i nisam mogla ništa jesti. Nažalost, čini se da rak nikada nije otišao pa ću ponovno morati biti u bolnici", napisala je tada. 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

VI
Vito
12:48 07.01.2021.

Najgore od svega je što ta bolest dolazi podmuklo i ne osjetiš ju sve dok nije kasno. Mladi jednostavno ne obraćaju pozornost na sebe i svoju "unutrašnjost". Malo boli, pecka, sve će to riješiti tableticama, čajevima, prehranom, sličnim "nuspojavama" modernog doba. Doktor je tu čak iza zadnje rupe na sviralu. Pogotovo kad ga moraš plaćati, jer ti je "ispod časti" plaćati osiguranje. Da "netko" ne bi pomislio kako laprdam bez veze - sljedeći mjesec je godišnjica smrti mojesestre od istog raka. Da, ovdje opisani je iz USA, a sestrin je iz Hrvatske. Nije lako nemoćno gedati kako tijelo kopni, ali to nije za medije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije