Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poreč Rise Up

Inna, La fiesta I DJ dvojac Sunnery James & Ryan Marciano zatvoriili Rise Up festival

Inna
Foto: PR FOTO
1/11
08.06.2014.
u 14:16

- Hrvatska je jedna od naših omiljenih destinacija, a sviranje uz more, svitanje i vašu publiku uvijek je nezaboravno iskustvo. Bilo je divno biti dijelom ovog festivala i nadam se da ovo nije zadnji put da se vidimo – izjavio je Sunnery James

Festival Poreč Rise Up sinoć je veličanstveno završio i već se svojim prvim izdanjem upisao na kartu najzanimljivijih hrvatskih festivala.

Poznata svjetska glazbenica Inna predstavila se sinoć hitovima poput Sun is up, Cola song i Amazing i osvojila srca brojne publike.

Foto: PR FOTO

- Sve je bilo vrhunski! More, ovi prekrasni ljudi, pozitivna energija i pravi plesni party zauvijek će mi ostati u sjećanju. Poreč je prekrasan grad i nadam se da ću uskoro imati priliku i vremena posjetiti vašu obalu o kojoj svi pričaju – izjavila je glazbenica Inna nakon sjajnog nastupa.

Poreč Rise Up 2014. sinoć je predstavio i vrhunski plesni program. Poznata svjetska party atrakcija La Fiesta stigla je na veliku porečku pozornicu ravno sa Ibize. Vrhunska scenografija, atraktivna koreografija i akrobacije, uz maštovite kostime, ostavili su bez daha brojne posjetitelje.

Foto: PR FOTO

Za nezaboravnu zabavu i plesno ludilo uz svitanje sunca, pobrinuo se nizozemski DJ dvojac Sunnery James & Ryan Marciano, a dečki su još jednom pokazali zašto su omiljeni diljem svijeta.

- Hrvatska je jedna od naših omiljenih destinacija, a sviranje uz more, svitanje i vašu publiku uvijek je nezaboravno iskustvo. Bilo je divno biti dijelom ovog festivala i nadam se da ovo nije zadnji put da se vidimo – izjavio je Sunnery James i dodao: “Ljudi ovdje jako dobro poznaju glazbu što nam daje krila i motivaciju da budemo još bolji. Volimo naše brojne fanove u Hrvatskoj i hvala im svima na svakodnevnoj podršci!

Uvala Peškera sinoć je privukla i vaterpoliste zagrebačke Mladosti Antu Vukičevića, Ivana Capana i Marka Pavičića te Vedranu Linardić koja se zabavljala u društvu sestre Sunčice.

>>Shaggy u Poreču oduševio izvedbom Severinine Italiane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije