Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO ŠTO MISLI

Gogin bivši progovorio o njoj i Adamu: 'Nisam u kontaktu s novopečenim parom, želim im sreću'

Dejan Vukobratović
Foto: RTL/Instagram
1/8
31.05.2020.
u 19:02

Nesuđeni suprug Gordane Marelli, Dejan Vukobratović iz emisije "Brak na prvu" ponovno je iznio mišlljenje o obratu u showu.

Iako je u sociološkom eksperimentu Dejan Vukobratović bio nesuđeni suprug Gordani Marelli, jer je ona naposlijetku odlučila svoje srce predati Adamu Kromeru, čini se da on ništa ne zamjera ni njemu ni njoj. Podsjetimo, stručnjaci u showu "Brak na prvu" nisu spojili Adama Kromera i Gordanu Marelli i odabrali su im druge bračne partnere za ovaj sociološki eksperiment RTL-a. Međutim, između Adama i Goge razvila se kemija pred sam kraj showa kada su shvatili da se ne slažu dobro sa svojim partnerima u showu.

- Život pred kamerama mi je definitivno bila novost, a kako sam se snašao najbolje neka procijene gledatelji. Ja sam bio ja, pokazao sam se kakav sam i inače, ali ne mogu reći da mi nekad uz sve izazove koji su me snašli nije bilo teško - rekao je Dejan za Našice.com

Kaže kako se na malim ekranima moglo vidjeti kakav je odnos bio između Gordane i njega te da ne misli da bi bilo išta drugačije da nije bilo kamera oko njih. Otkrio je i svoje mišljenje o Gogi i Adamu kao paru i njihovom začetku veze.

Dejan Vukobratović
1/8

- Više puta sam rekao da me osjećaj nikada nije prevario pa tako i u vezi Gordane i Adama, a što mi je govorio, to ste vidjeli na malim ekranima na kraju eksperimenta - kazao je, na pitanje vjeruje li da se njihov odnos razvijao tijekom snimanja, odgovorio je: "Da, vjerujem da se njihov odnos počeo razvijati tijekom snimanja i trajanja showa." U intervjuu nakon završetka showa, Adam nam je tvrdio drugačije.

- Naše prijateljstvo se počelo pretvarati u romansu, kada smo nakon showa otišli na kavu pa ručak. Tu smo shvatili da bez pritiska koja nosi takav tip emisije, puno se bolje slažemo nego kada smo za vrijeme snimanja samo davali međusobnu prijateljsku potporu. Jedino i isključivi razlog zašto smo se zbližili kao prijatelji, je da s partnerima nismo imali normalnu komunikaciju, pa smo se veselili da nekome možemo ispričati naše probleme. I da nas netko razumije - objasnio je.

Kada je riječ o kontaktiranju kolega iz showa, otkriva da je da se čuje sa svima onoliko koliko mu vrijeme, posao i obveze dopuštaju, a najviše se čuje s Alenom. Naravno da je sve zanimalo čuje li se s Gogom i Adamom. 

- Ne, nisam u kontaktu s novopečenim parom, samo sam izmijenio nekoliko poruka s Adamom nakon završetka showa te im želim sreću i zdravlje u budućem zajedničkom životu - rekao je. 

Inače, zbog Goge se Adam preselio iz Baranje u Zagreb i svoj vinograd sada je zamijenio novim poslovnim izazovima vezanim  za sport. Adam redovito na društvenim mrežama objavljuje kojim vježbama on održava svoju fit formu, a sada je to odlučio pretvoriti i u posao.

Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

Komentara 1

Avatar JenniferAK79
JenniferAK79
21:36 31.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​is︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije