Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPI DODATAK

Bivša missica položila vijenac s Bandićem noseći torbicu vrijednu 30 tisuća kuna

Natalija Prica Oreški
Foto: Facebook
1/10
31.05.2020.
u 15:06

Prica Oreški je pod rukom imala torbicu sa Chanelovim logom, a ako se radi o originalu, riječ je o kultnom Chanelovom modelu Flap bag čija se cijena kreće oko 30 tisuća kuna

Delegacija stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti danas je položila vijence na Zidu boli na Mirogoju povodom obilježavanja Dana Grada Zagreba. Uz gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i njegove suradnike vijenac je položila i nekadašna missica i članica Bandićeve stranke Natalija Prica Oreški (31).

Foto: Daniel Pavlić

Prica Oreški je pod rukom imala torbicu sa Chanelovim logom, a ako se radi o originalu, riječ je o kultnom Chanelovom modelu Flap bag čija se cijena kreće oko 30 tisuća kuna. Inače, bivša missica po zanimanju je stomatologinja. Članica je Bandićeve stranke od osnutka, i predsjednica je Foruma mladih GO Grada Zagreba Stranke rada i solidarnosti 365 Milan Bandić. U Gradsku skupštinu ušla je umejsto Ane Rucner. 

Natalija Prica Oreški
1/6

-  Svakodnevno nailazim na predrasude, ali se ne opterećujem time. Budući da me uvijek gledaju kroz prizmu misice, volim naglasiti svoje obrazovanje. No taj izbor i titula su mi pomogli. Primjerice, te godine sam upoznala gradonačelnika Bandića te puno političara i poznatih ljudi iz društvenog života. Radim na svojoj edukaciji kontinuirano, pa sam nakon završenog Stomatološkog fakulteta u Zagrebu završila poslijediplomski stručni studij iz ekonomije. Trenutačno sam na specijalizaciji iz ortodoncije te pohađam doktorski studij na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu - kazala je prije dvije godine u razgovoru za 24 sata. 

Ključne riječi

Komentara 22

CS
Cijepio_sam_ se
15:48 31.05.2020.

Trebala imati planinarsku natprtnjaču, onakvu kakvu je imao B. Dvornik u kapelskim kresovima

DU
Deleted user
15:32 31.05.2020.

Seljakluk balkanski.

DU
Deleted user
15:09 31.05.2020.

sta je trebala objesit zovnicu na rame ..ili torbu na dva ramena...zg je pun jalnusa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije