Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav propust

Gledatelji ostali u šoku! Zbog kadrova sa seksi plesačicom ukinuta emisija na javnoj televiziji

Foto: Screenshot/RAI
1/8
29.11.2020.
u 14:46

Šokirani gledatelji odmah su se pobunili, a ubrzo je reagirala i uprava RAI televizije koja je odmah maknula emisiju s programa.

Neobični kadrovi pojavili su se ranije ovog tjedna tijekom poslijepodnevne emisije 'Detto Fatto' na talijanskoj javnoj televiziji RAI. Naime, tijekom emisije koju je vodila Bianca Guaccero emitiran je i video vodič za kupovinu u kojem je glavnu ulogu imala seksi plesačica Emily Angiolillo.

Atraktivna brineta gledateljima je dijelila savjete kako senzualno kupovati u supermarketu počevši od toga kako dohvatiti proizvod s visokih polica pa do toga kako što zavodljivije podići proizvod koji je ispao na pod iz ruku i to sve u mini suknji i štiklama. Šokirani gledatelji odmah su se pobunili, a ubrzo je reagirala i uprava RAI televizije koja je odmah maknula emisiju s programa. - To je ozbiljan problem, a ova epizoda nema nikakve veze s duhom javne televizije i uredničkom politikom Raija - objavio je Ludoviko Di Meo, direktor drugog programa javne televizije i dodao da je pokrenuta istraga kako bi se utvrdila odgovornost.

Svoje žaljenje iskazala je i voditeljica  Bianca Guaccero. -  I ja sam samohrana majka koja se svakog dana bori za ono u što vjeruje...Taj je tutorial trebao biti komičan i nije trebao biti shvaćen ozbiljno, no ovoga puta je došlo do pogreške - napisala je između ostalog na Instagramu i dodala kako joj nije namjera bila poniziti žene. Na spornu emisiju reagirali su i u parlamentu. - Možda nam ne treba poduka o tome kako kupovati, već o tome kako obavljati javne usluge bez gaženja vrijednosti Rai-ja- istaknuo je političar
Andrea Martella. Što će biti sa spornom emisijom za sada nije poznato, a moguće je i da će nakon provedene istrage do daljnjeg biti prekinuta.

 

Ključne riječi

Komentara 3

BO
Bowl
14:58 29.11.2020.

Ššššok.

ST
Starotopoljanin
18:15 29.11.2020.

Koji sok, cura sasvim u redu. Ima lijepo tijelo uredno obucena i kojem talijanu nije uredu. Samo tako ljepotice.

DU
Deleted user
15:28 29.11.2020.

I to iz zemlje koja je krajem 80-ih na TV dovela show kao "Tutti Fruti". Oni vremešniji će se sjetiti o čemu je riječ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije