Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 6 mjeseci

Sad je stvarno kraj! Uručila mu je papire za razvod, a svi su mislili da su oni najstabilniji par u Hollywoodu

Foto: Profimedia
1/4
28.11.2020.
u 13:56

Sada uskoro bivši bračni par zajedno ima troje troje djece, sinove Noaha koji ima osam godina, Bodhija Ransoma koji ima šest godina i Journeya Rivera koji ima četiri godine.

Šest mjeseci nakon što je potvrdila da je u vezi s mladim glazbenikom Richardom Colsonom, poznatijim pod umjetničkim imenom Machine Gun Kelly, glumica Megan Fox zatražila je razvod od supruga Briana Austina Greena s kojim je bila u braku gotovo deset godina.

Megan je iznenadila javnost kada je odlučila priznati da je u vezi s reperom, jer su mnogi bili uvjereni da je njezin i Greenov brak jedan od najstabilnijih i najuspješnijih u Hollywoodu. Sada uskoro bivši bračni par zajedno ima troje troje djece, sinove Noaha koji ima osam godina, Bodhija Ransoma koji ima šest godina i Journeya Rivera koji ima četiri godine.

Očekuje se da će bitka za skrbništvo biti žestoka, pošto se oboje već neko vrijeme na društvenim mrežama javno svađaju oko odgoja. Glumica je optužila Briana da ju želi prikazati kao odsutnu majku koju samo zanima novi dečko, te otkrila da su djeca pola vremena kod njega, a pola vremena provode kod nje.

Osim toga, u parnici se razlikuju i datumi kada su odlučili živjeti odvojeno, Fox tvrdi da je to bilo već u studenom prošle godine dok Greene smatra da je do konačnog kraja došlo u ožujku ove godine.

Megan ne želi skrivati koliko je zaljubljena u četiri godine mlađeg repera pa je na njezinom tijelu nedavno osvanula nova tetovaža na kojoj piše 'el pistolero', a obožavatelji su uvjereni da je to učinila zato što je to Richardov nadimak.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije